اختصاصی دستور شیرینی برسله

  • شروع کننده موضوع Night Spirit
  • تاریخ شروع
Night Spirit

Night Spirit

گنده تالار !
مدیر ارشد تالار
نویسنده:RAHA

دستور همه این شیرینی ها یکی هست فقط شکل قالب ها و رنگشون تغییر کرده

مواد لازم
کره: 100 گرم
پودر قند 60 گرم
وانیل 1/8 ق چ(قاشق چای خوری)
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید 200 گرم
بکینگ پودر 1/2 ق چ

1392653239657.jpg

DSC_0105.JPG

DSC_0567.JPG




نکته در درست کردن کیک و شیرینی هست که خیلی مهمه:
کره و تخم مرغ را باید یک ساعت قبل از درست کردن کیک یا شیرینی از یخچال بیرون بگذارید،این باعث میشه شیرینی پف بیشتری کنه و شیرینی به کف ظرف نچسبد

کره ها را با قاشق نرم میکنیم و پودر قند و وانیل را به آن اضافه می کنیم تا کاملا صاف و یکدست بشه
بعد تخم مرغ رو اضافه می کنیم و به مدت یک دقیقه با همزن مخلوط می کنیم
100 گرم از آرد را در ظرف جداگانه ریخته و بکینگ پودر را بهش اضافه می کنیم
موادی رو که از قبل مخلوط کرده ایم را به آرد( آردی که با بکینگ پودر مخلوط شده) اضافه میکنیم
حالا 100 گرم آرد باقی مانده امون را آروم آروم اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم تا حدی که به یک خمیر لطیف و نچسب تبدیل شود,اگه خواستید شیرینی رنگی باشه چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید یا پودر کاکائو
خمیرمون رو 4 سانت باز میکنیم و با قالب هر مدلی دلمون خواست قالب میزنیم
نکته: برای پخت شیرینی اصلا نیاز نیست که ته قالب را چرب کنید
زمان پخت این شیرینی 10 الی 15 دقیقه در طبقه وسط فر با درجه 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت می باشد
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
c4ef1958258595f2b0abfee5d627e9dc.jpg


21a91d237191ff7d1faea84195ec32ec.jpg
 
آخرین ویرایش:
RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
این شیرینی ها رو برای سفره هفت سین درست کردم که با دستور برسله هستش و با فوندانت تزیین شده و با ماژیک خوراکی روشون نوشتم
برای اینکه برسله کاکائویی داشته باشیم,سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه میکنیم و خوب با سرانگشت ورز میدیم که یکدست شه,اگه خمیرتون شل شد بخاطر گرمای دستتون به مدت یه ربع تو یخچال بذارید و بعد قالب بزنید

3f15cb2346cb2234bdf483ae6bfc4bc0.jpg


ببعی روی شیرینی ها مستطیل فوندانت هستش که دستورش اینه
مواد لازم
مارشمالو دو بسته,پف پفی هم بهش میگن
پودر قند یک کیلو
روغن 1/4
مارشمالو رو با دو قاشق آب میذارید رو بخار کتری که به روش بن ماری از هم باز شه
یه ماده خیلی خیلی خیلی چسبناک بدست میاد
از روی حرارت برش میداریدو پودر قند کاملا آسیاب شده رو بهش اضافه کنید و هی دستتون رو چرب کنید و ورز بدید
اینقدر این کارو انجام بدید که فوندانتتون دیگه چسبناک نباشه
بعد با رنگهای خوراکی رنگش کنید و کاپ کیک تون رو باهاش تزئین کنید
 
RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
IMG_۲۰۱۵۰۳۱۰_۱۸۲۹۳۱.jpg

IMG_۲۰۱۵۰۳۰۸_۲۳۴۶۱۶.jpg
 
RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
نه
شما آدرس بده پست میکنم :)
 
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا