Night Spirit
گنده تالار !
مدیر ارشد تالار
نویسنده:RAHA
دستور همه این شیرینی ها یکی هست فقط شکل قالب ها و رنگشون تغییر کرده
مواد لازم
کره: 100 گرم
پودر قند 60 گرم
وانیل 1/8 ق چ(قاشق چای خوری)
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید 200 گرم
بکینگ پودر 1/2 ق چ
نکته در درست کردن کیک و شیرینی هست که خیلی مهمه:
کره و تخم مرغ را باید یک ساعت قبل از درست کردن کیک یا شیرینی از یخچال بیرون بگذارید،این باعث میشه شیرینی پف بیشتری کنه و شیرینی به کف ظرف نچسبد
کره ها را با قاشق نرم میکنیم و پودر قند و وانیل را به آن اضافه می کنیم تا کاملا صاف و یکدست بشه
بعد تخم مرغ رو اضافه می کنیم و به مدت یک دقیقه با همزن مخلوط می کنیم
100 گرم از آرد را در ظرف جداگانه ریخته و بکینگ پودر را بهش اضافه می کنیم
موادی رو که از قبل مخلوط کرده ایم را به آرد( آردی که با بکینگ پودر مخلوط شده) اضافه میکنیم
حالا 100 گرم آرد باقی مانده امون را آروم آروم اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم تا حدی که به یک خمیر لطیف و نچسب تبدیل شود,اگه خواستید شیرینی رنگی باشه چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید یا پودر کاکائو
خمیرمون رو 4 سانت باز میکنیم و با قالب هر مدلی دلمون خواست قالب میزنیم
نکته: برای پخت شیرینی اصلا نیاز نیست که ته قالب را چرب کنید
زمان پخت این شیرینی 10 الی 15 دقیقه در طبقه وسط فر با درجه 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت می باشد
دستور همه این شیرینی ها یکی هست فقط شکل قالب ها و رنگشون تغییر کرده
مواد لازم
کره: 100 گرم
پودر قند 60 گرم
وانیل 1/8 ق چ(قاشق چای خوری)
تخم مرغ 1 عدد
آرد سفید 200 گرم
بکینگ پودر 1/2 ق چ
نکته در درست کردن کیک و شیرینی هست که خیلی مهمه:
کره و تخم مرغ را باید یک ساعت قبل از درست کردن کیک یا شیرینی از یخچال بیرون بگذارید،این باعث میشه شیرینی پف بیشتری کنه و شیرینی به کف ظرف نچسبد
کره ها را با قاشق نرم میکنیم و پودر قند و وانیل را به آن اضافه می کنیم تا کاملا صاف و یکدست بشه
بعد تخم مرغ رو اضافه می کنیم و به مدت یک دقیقه با همزن مخلوط می کنیم
100 گرم از آرد را در ظرف جداگانه ریخته و بکینگ پودر را بهش اضافه می کنیم
موادی رو که از قبل مخلوط کرده ایم را به آرد( آردی که با بکینگ پودر مخلوط شده) اضافه میکنیم
حالا 100 گرم آرد باقی مانده امون را آروم آروم اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم تا حدی که به یک خمیر لطیف و نچسب تبدیل شود,اگه خواستید شیرینی رنگی باشه چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه کنید یا پودر کاکائو
خمیرمون رو 4 سانت باز میکنیم و با قالب هر مدلی دلمون خواست قالب میزنیم
نکته: برای پخت شیرینی اصلا نیاز نیست که ته قالب را چرب کنید
زمان پخت این شیرینی 10 الی 15 دقیقه در طبقه وسط فر با درجه 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت می باشد
آخرین ویرایش توسط مدیر: