RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
طرز تهیه شیرینی اسکار،دستور پخت شیرینی اسکار
مواد لازمکره 80 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر قند 50 گرم
آرد به میزان لازم
پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
طرز تهیه
پودر قند رو با کره مخلوط میکنیم
هل را اضافه میکنیم وقتی کاملا یکدست شد زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم( سفیده تخم مرغ رو نگه دارید)
حالا با همزن بهم میزنیم تا زرده تخم مرغ کاملا جذب مایه بشه و کرم رنگ شه
آرد سفید رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر نچسب و لطیف شه( مثل خمیر شیرینی برسله)
اگر خمیر خیلی لطیف باشد در فر از هم جدا میشه
اگر خمیرتون زیاد سفت شد سفیده تخم مرغ رو کم کم بهش اضافه کنید
بعد از اینکه خمیرتون آماد شد خمیر را گلوله میکنیم تا میتونید گلوله ها رو کوچیک بگیرید
گلوله ها رو در سفیده تخم مرغ بزنید و در خرده های پسته؛گردو ,کنجد یا نارگیل بغلتونید
به مدت یک ربع در فر با درجه 175 در طبقه وسط بگذارید
بعد از اینکه از فر دراومد و سرد شد میتونید روش پودر قند بریزید
آخرین ویرایش توسط مدیر: