RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
آرد 250 گرم
پودر قند 150 گرم
وانیل 1/4 ق غ
تخم مرغ 5 عدد
بکینگ پودر یک ق غ
روغن 200 گرم
پودر قند رو با روغن به مدت 10 دقیقه با همزن مخلوط میکنید
وانیل رو بهش اضافه میکنیم و دوباره بهم میزنیم
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و دوباره با همزن بهم میزنم
بکینگ پودر رو با آرد یه بار الک میکنیم و به مخلوطمون اضافه میکنیم و با لیسک بهم میزنیم
کپسول های روغنی رو قالب کاپ کیک میذاریم و پرش میکنیم و به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با درجه 180 میذاریم
وقتی کامل خنک شد با فوندانت تزئین انگری بردزش میکنیم
فوندانت رو میتونید از لوازم قنادی ها بخرید یا خودتتون درست کنید
اگه میخواید خودتون درست کنید
مواد لازم
مارشمالو دو بسته,پف پفی هم بهش میگن
پودر قند یک کیلو
روغن 1/4
مارشمالو رو با دو قاشق آب میذارید رو بخار کتری که به روش بن ماری از هم باز شه
یه ماده خیلی خیلی خیلی چسبناک بدست میاد
از روی حرارت برش میداریدو پودر قند کاملا آسیاب شده رو بهش اضافه کنید و هی دستتون رو چرب کنید و ورز بدید
اینقدر این کارو انجام بدید که فوندانتتون دیگه چسبناک نباشه
بعد با رنگهای خوراکی رنگش کنید و کاپ کیک تون رو باهاش تزئین کنید