RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
آرد 120 گرم
شکر 130 گرم
تخم مرغ سه عدد
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر یه قاشق سوپ خوری
شیر سه قاشق سوپ خوری
کره 120 گرم
برای تزیین
خامه فرم گرفته
رنگ خوراکی
و 60 گرم شکلات تلخ
آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کامائو رو با هم مخلوط میکنید و سه بار الک میکنید
کره نرم شده در دمای محیط رو با شکر با همزن میزنیم تا کرم رنگ شه و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و بهم میزنیم
مخلوط آرد الک شده رو اضافه میکنیم و این بار با دور کند همزن هم میزنیم
سه قاشق شیر رو اضافه میکنیم و باز با دور کند هم میزنیم
این کیک مایه اش رون نیست
ته قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و مایع کیک رو میریزیم توش و با قاشق روش رو صاف میکنیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه,هی بهش سر بزنید تا نسوزه
شکلات تلخ رو به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب میکنید و میذاریم یه گوشه خنک شه,تو این مدت خامه قنادی رو اینقدر میزنید که فرم بگیره,رد پره های همزن روش بمونه و وقتی کاسه رو برمیگردونید خامه نریزه و شکلش رو حفظ کنه؛بعد شکلات تلخ سرد شده رو بهش اضافه کنید و باز بهم بزنید و در آخر رنگ خوراکی رو اضافه کنید
کیک که پخت و سرد شد با چاقو از وسط برش میزنید و با برس بهش شیر میزنید و یه لایه خامه میزنیم و قشنگ صافش میکنیم و یه مقدار مغز گردو خرد شده میریزیم وسطش
لایه بعدی کیک رو میذاریم و دوباره خامه میزنیم روش رو صاف میکنید و با سر قیف شکوفه روش گل رز میزنیم
میخواستم از مراحل گل زدنش عکس بگیرم که نشد دیگه