اختصاصی دستور کیک کاکائویی و خامه ای

RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
aff587719760ac47bf9c3e3290d20382.jpg

آرد 120 گرم
شکر 130 گرم
تخم مرغ سه عدد
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
وانیل یک قاشق چای خوری
بکینگ پودر یه قاشق سوپ خوری
شیر سه قاشق سوپ خوری
کره 120 گرم

برای تزیین
خامه فرم گرفته
رنگ خوراکی
و 60 گرم شکلات تلخ

آرد و بکینگ پودر و وانیل و پودر کامائو رو با هم مخلوط میکنید و سه بار الک میکنید
کره نرم شده در دمای محیط رو با شکر با همزن میزنیم تا کرم رنگ شه و بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه میکنیم و بهم میزنیم
مخلوط آرد الک شده رو اضافه میکنیم و این بار با دور کند همزن هم میزنیم
سه قاشق شیر رو اضافه میکنیم و باز با دور کند هم میزنیم
این کیک مایه اش رون نیست
ته قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و مایع کیک رو میریزیم توش و با قاشق روش رو صاف میکنیم و میذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت نیم ساعت تا 45 دقیقه,هی بهش سر بزنید تا نسوزه

شکلات تلخ رو به روش بن ماری روی بخار کتری ذوب میکنید و میذاریم یه گوشه خنک شه,تو این مدت خامه قنادی رو اینقدر میزنید که فرم بگیره,رد پره های همزن روش بمونه و وقتی کاسه رو برمیگردونید خامه نریزه و شکلش رو حفظ کنه؛بعد شکلات تلخ سرد شده رو بهش اضافه کنید و باز بهم بزنید و در آخر رنگ خوراکی رو اضافه کنید
کیک که پخت و سرد شد با چاقو از وسط برش میزنید و با برس بهش شیر میزنید و یه لایه خامه میزنیم و قشنگ صافش میکنیم و یه مقدار مغز گردو خرد شده میریزیم وسطش
لایه بعدی کیک رو میذاریم و دوباره خامه میزنیم روش رو صاف میکنید و با سر قیف شکوفه روش گل رز میزنیم

میخواستم از مراحل گل زدنش عکس بگیرم که نشد دیگه
 
RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
شماها که دستور کیک های منو درست نمیکنید،اما این خوشمزه ترین کیکی که درست کردم هست، خودم خیلی دوسش داشتم،زیاد شیرین نیست و تو خامه اش تیکه های شکلات تلخه که خیلی حس خوبی به آدم میده
 
RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
e23dd6c67387086e343e20b72fc7b014.jpg
 
آخرین ویرایش:
RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
DSC_0597.JPG
 
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا