RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
مواد لازم:
پودر قند 200 گرم
روغن 200 گرم(باید روغن نیمه جامد یا جامد باشه اما با روغن مایع هم جواب میشه)
آرد 250 گرم
تخم مرغ 5 عدد
عسل دو قاشق
بکینگ پودر 1 قاشق
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
شکر 1 قاشق
دارچین هر چقدر بیشتر خوشمزه تر( 2 الی 3 قاشق)
سیب 2 عدد
طرز تهیه:
پودر قند رو با روغن بهم میزنید( حدود 8 الی 10 دقیقه,با دور تند همزن)
تخم مرغ ها را دانه داته اضافه کنید( هر کدوم رو یک دقیقه با همزن بهم بزنید)
وانیل و عسل را اضافه کنید و بهم بزنید
آرد را با بکینگ پودر الک کنید و به مواد اضافه کنید و با لیسک بهم بزنید در یک جهت در حدی که مواد باهم مخلوط شن
سیب ها رو پوست کنید و حلقه حلقه کنید و هسته وسطش رو بگیرید و روشون شکر و دارچین بریزید
تو قالبتون کاغذ روغنی بندازید و یک لایه مایه کیک رو بریزید و بعد سیبها رو بچینید و باز مایع کیک رو بریزید
به مدت 40 دقیقه در فر با درجه 180 بگذارید
در آخر میتونید با پودر قند روش رو تزیین کنید