اختصاصی دستور پای سیب

RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
do.php

دستور پای سیب

مواد لازم:

پودر قند 200 گرم

روغن 200 گرم(باید روغن نیمه جامد یا جامد باشه اما با روغن مایع هم جواب میشه)

آرد 250 گرم

تخم مرغ 5 عدد

عسل دو قاشق

بکینگ پودر 1 قاشق

وانیل 1/4 قاشق چای خوری

شکر 1 قاشق

دارچین هر چقدر بیشتر خوشمزه تر( 2 الی 3 قاشق)

سیب 2 عدد

طرز تهیه:
پودر قند رو با روغن بهم میزنید( حدود 8 الی 10 دقیقه,با دور تند همزن)
تخم مرغ ها را دانه داته اضافه کنید( هر کدوم رو یک دقیقه با همزن بهم بزنید)
وانیل و عسل را اضافه کنید و بهم بزنید
آرد را با بکینگ پودر الک کنید و به مواد اضافه کنید و با لیسک بهم بزنید در یک جهت در حدی که مواد باهم مخلوط شن

سیب ها رو پوست کنید و حلقه حلقه کنید و هسته وسطش رو بگیرید و روشون شکر و دارچین بریزید

تو قالبتون کاغذ روغنی بندازید و یک لایه مایه کیک رو بریزید و بعد سیبها رو بچینید و باز مایع کیک رو بریزید

به مدت 40 دقیقه در فر با درجه 180 بگذارید
در آخر میتونید با پودر قند روش رو تزیین کنید
 
RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
DSC_0875.jpg
 
RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
DSC_1149.jpg


فقط رو خود سیب ها دارچین زدم و رو کیک نزدم، به نظرم رو کیک هم دارچین بزنید خوشمزه تر میشه
 
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا