گوشت چرخ شده
قارچ
فلفل دلمه ای
پیاز
سیب زمینی
پنیر پیتزا
شیر دو لیوان
آرد
کره 50 گرم
نمک و فلفل
آویشن و زردچوبه
رب گوجه
ورقه های لازانیا
یک عدد پیاز متوسط رو تو روغن سرخ میکنیم,گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم,وقتی آب گوشت تموم شد رب گوجه و نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن بهش اضافه میکنیم
قارچ و فلفل دلمه ای رو هم به مایه گوشتمون اضافه میکنیم و سرخ میکنیم
برای تهیه سس سفید
یک قاشق آرد رو تو قابلمه میریزیم و رو حرارت تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره,تو ظرف جداگانه کره رو رو حرارت آب میکنیم و به آرد اضافه میکنیم و بهم میزنیم تا کامل باز شه,دو لیوان شیر و نمک رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا غلیظ شه,نصف سس سفید رو به مایه گوشتمون اضافه میکنیم
تو قابلمه نسبتا بزرگی آب و نمک و روغن میریزیم و میذاریم رو حرارت وقتی جوش اومد ورقه های لازانیا رو جدا توش میریزیم و وقتی ورقه های لازانیا نرم شد(تقریبا شش هفت دقیقه طول میکشه) اون رو از آبجوش در میاریم و آبکش میکنیم و روش آب سرد میریزیم
ته ظرفی که میخوایم لازانیا رو توش درست کنیم رو چرب میکنیم و سیب زمینی رو پوست میگیریم و برش میزنیم و ته ظرف میذاریم
ورقه های لازانیا رو روی سیب زمینی ها میذاریم,کمی پنیر پیتزا روش میریزیم و بعد مایه گوشتمون و بعد باز پنیر پیتزا,همینطور ادامه میدیم تا ورقه های لازانیا تموم شه,لایه آخر قبل از گذاشتن لازانیا بقیه سس سفید رو میریزیم
و مقدار کمی پینر پیتزا روی لایه آخر لازانیا میریزیم و تو فر با با حرارت 180 درجه به مدت نیم ساعت میذاریم,5 دقیقه هم گریل روشن میکنیم تا روی لازانیا سرخ بشه