اختصاصی دستور پخت کیک نسکافه ای در قابلمه

RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
مواد لازم
تخم مرغ سه عدد
آرد 250 گرم
شکر 200 گرم
نسکافه سه قاشق غذاخوری
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق غذاخوری
وانیل. 1/4 قاشق چایخوری

تخم مرغ و روغن رو باهم مخلوط میکنیم و به مدت سه دقیقه با همزن میزنیم
نسکافه رو با شیر مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم
وانیل رو اضافه میکنیم
آرد رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم سه بار الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و با لیسک بهم میزنیم
ته قابلمه نچسب رو سه قاشق غذاخوری روغن ميريزيم، میذاریم رو حرارت، حتما قابلمه باید رو شعله پخش کن باشه والا کیک میسوزه
مایع کیک رو ميريزيم تو قابلمه و حرارت رو کم میکنیم مثل وقتی که برنج دم میدیم، حتما دمی رو در قابلمه میذاریم اگه نذاریم عرق میکنه و میریزه تو کیک و کیک خراب میشه
تا بیست دقیقه نباید در قابلمه رو باز کنیم
بعد چهل دقیقه یه سیخ چوبی تو کیک فرو میکنم اگه تمیز بیرون اومد کیک پخته
بعد کیک رو تو یه ظرف برمیگردونیم و اونطرفش رو ميذاريم تو قابلمه تا بپزه، اینطرف سریع میپزه، مواظب باشید نسوزه

DSC_1746.jpg
 
RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
DSC_1749.jpg

این بافت کیک
مثل بقیه کیک ها پف نمیکنه
من رو کیکم رو بعد از پخت تو قابلمه گذاشتم تو فر که روش یه خرده تیره تر شه
 
آخرین ویرایش:
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا