اختصاصی دستور بورک گوشت و قارچ

RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
بورک گوشت و قارچ

IMG-20150903-WA0004.jpg
مواد لازم

گوشت چرخ شده
قارچ
پیاز
پنیر پیتزا به دلخواه
نمک و فلفل و رب گوجه و زردچوبه
شیر سه قاشق غذاخوری
روغن زیتون
خمیر یوفکا


پیاز رو نگینی خرد کرده و تو روغن تفت میدیم
گوشت چرخ شده رو بهش اضافه میکنیم و یه مقدار تفت میدیم و قارچ رو بهش اضافه میکنیم,قارچ آب میندازه,وقتی کاملا پخت نمک فلفل و زرد چوبه و رب گوجه رو بهش اضافه میکنیم و بهم میزنیم

خمیر یوفکا رو مستطیل برش میزنیم و یه مقدار از مواد داخلش میریزیم و اگه دوست داشتیم یه مقدار پنیر پیتزا هم روی مایه گوشتی میریزیم و رول میکنیم؛روی خمیر یوفکا رو با برس مخلوط شیر و روغن زیتون میکشیم تا انعطاف داشته باشه و بتونیم شکل گلش کنیم
DSC_0041.JPG
بعد خمیر های یوفکا رو بصورت زیر کنار هم تو ظرف میذاریم و با خلال دندون فیکسش میکنیم و میذاریم به مدت نیم ساعت تو فر با دمای 180 درجه
 
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا