RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
مواد لازم برای تارت
آرد سفید 350 گرم
کره سرد 125 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر نصف پیمانه
کره سرد رو به آرد اضافه میکنید و با دست مخلوط میکنید شبیه خرده نون میشه
تخم مرغ را بهش اضافه میکنید و باز با دست بهم میزنید
شیر را اضافه میکنید و ورز میدهید,اگر خمیر چسبناک بود بهش آرد اضافه میکنید
دیگه زیاد ورز ندید چون خمیر به روغن میوفته
خمیر را با وردنه باز کنید(خیلی خیلی نازک بشه) و در ظرف مورد نظر بذارید و با چنگال سوراخ سوارخش کنید مثل شکل پایین
مواد لازم داخل تارت
گوشت چرخ کرده
قارچ
پنیر پیتزا
فلفل دلمه ای(اگه رنگ رنگی باشه خوشگلتر میشه)
خامه صبحانه دو سه قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی
پیاز
نمک فلفل آویشن زرد چوبه
تخم مرغ یک عد
پیاز ها رو خرد میکنید و تفت میدهید
گوشت را اضافه میکنید و سرخش میکنید وو بعد رب گوجه و نمک فلفل و زردچوبه و آویشن را اضافه میکنید
فلفل دلمه ای و قارچ و گوجه فرنگی را بهش اضافه میکنید و میذارید رو حرارت ملایم میذارید
مواد پخته شده را روی خمیر تارت میریزید
خامه رو با یه تخم مرغ مخلوط کرده رو روی تارت میریزیم و در آخر پنیر پیتزا فراون روش میریزیم مثل شکل زیر
خب حالا اگه باباتون یهویی تصمیم گرفت که این غذا رو نخوره و مایه تارت اضافه مونده بود,میتونید کوکو مجلسی درست کنید
سیب زمینی آب پز میکنید و رنده درشت میکنید و نمک و فلفل و زردچوبه و تخم مرغ بهش اضافه میکنید(مثل کوکو سیب زمینی که درست میکنید)
ته ظرف پیرکس رو چرب کنید و سیب زمینی ها رو بریزید,بعد یه لایه پنیر بریزید و بعد مایه گوشت و قارچ رو بریزید و باز روش پنیر پیتزا بریزید
اگه سیب زمینی آب پز اضافه مونده بود میتونید روش بذارید
آخرین ویرایش: