RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
برنج 4 پیمانه
سینه مرغ یک عدد
زعفرون دم داده
خلال پسته
خلال بادام
زرشک
سینه مرغ رو با پیاز و زرد چوبه و نمک و یه کوچولو دارچین بذارید آب پز شه
برنج رو دم بدید,نصف برنج رو با زعفرون دم شده مخلوط کنید
زرشک رو خیس کنید و تو روغن تفت بدید و یه کوچولو شکر بهش اضافه کنید
خلال پسته و بادام رو هم می تونید خیس کنید و تفت بدید که من اینکارو نکردم چون خلال ها نرم میشه که من دوست ندارم
سینه مرغ رو ریش ریش کنید
تو دیس یه لایه برنج سفید بریزید
بعد روش رو کلا با مرغ بپوشونید
اینکه چقدر خلال پسته و بادام بریزید بستگی به ذائقه خودتون داره
میتونید از خلال پوست پرتقال و کشمش هم استفاده کنید