F
fnazari
کاربر تالار
کاربر تالار
Banned
مواد لازم جهت تهیه ی سس :
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
سس سویا
نیم پیمانه
100 گرم / 64 کالری
استخوان مرغ
نیم کیلو
نامشخص
آبلیموی تازه
2قاشق غذاخوری
100 گرم / 9 کالری
سرکه سفید
2 قاشق غذاخوری
100 گرم / 22 کالری
شکر
4 قاشق غذاخوری
100 گرم / 400 کالری
ارده
2قاشق غذاخوری
100 گرم / 500 کالری
فلفل قرمز وسیاه
به میزان دلخواه
100 گرم / 0 کالری
مواد لازم جهت تهیه ی کباب:
مواد لازم
اندازه
مقدار / کالری
ران مرغ استخوان گرفته و خورد شده
300 گرم
100 گرم / 200 کالری
بال مرغ استخوان گرفته و خورد شده
گرم
100 گرم / 200 کالری
جگر مرغ
200 گرم
100 گرم / 125 کالری
پیازچه
8بته
100 گرم / 3 کالری
فلفل سبز
16 عدد
100 گرم / 0 کالری
طرز تهیه جوجه کباب ژاپنی :
*. یاکی توری (yakitori) نام سس این کباب است، ولی خود این کباب هم در ژاپن به همین نام معروف شده و یکی از رایج ترین انواع جوجه کباب ژاپنی است. سس یاکی توری جوجه کباب را به رنگ عسلی تیره در می آورند که برای ژاپنی ها بسیار دل پذیر است.
سس :
*. استخوان مرغ را 30- 40 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد بگذارید تا رنگ برشته ای پیدا کند، سپس با آب فراوان در دیگ بریزید و 1 ساعت بپزید. سپس استخوان را در آورید و آب را بجوشانید تا 2-3 پیمانه برسد. بردارید و بگذارید خنک شود، سپس در یخچال بگذارید تا ببندد. این سس را می توان تا چند روز در یخچال نگه داشت. بقیه ی مواد لازم برای تهیه ی سس را با 3 قاشق ژله استخوان مرغ درقابلمه بریزید و روی آتش ملایم بجوشانید تا سس غلیظی به دست آید.
کباب :
*. جگر را 20-30 دقیقه در آب بگذارید،سپس با مرغ به سیخ چوبی بکشید. پیازچه را به اندازه فلفل خرد کنید و با فلفل یک در میان به سیخ بکشید.سیخ ها را روی شعله آتش کباب کنید. روی مرغ 2- 3 بار و روی فلفل و پیازچه 1 بار با قلم مو سس بمالید. یکی دو سیخ را بدون سس کباب کنید. کباب را با سیخ در بشقاب بگذارید. باقی مانده سس را داغ کنید و روی کباب بدهید. به جای ارده می توانید کنجد بو داده به کار برید.
خواص پیازچه :
*. پیازچه غنی از کروم است. کروم نوعی ماده معدنی ضروری است که بدن از آن برای تنظیم گلوکز، سوخت و سازبدن و ذخیره سازی ماکرونوترینت ها استفاده می نماید. در واقع کروم جزئی از فاکتور تحمل گلوکز است.همچنین کروم باعث کاهش کلسترول تام همراه با افزایش کلسترول خوب(HDL) و کاهش تری گلیسیرید می شود.