اموزش پخت مافین سیب زمینی و پنیر پارمیزان

hamedetanha2

hamedetanha2

کاربر تالار
کاربر تالار
Cheesy-Mashed-Potato-Muffins-667x475.jpg

مواد لازم جهت تهیه مافین سیب زمینی :

1. کره نرم شده جهت چرب نمودن قالب : 4 قاشق چای خوری
2. سیب زمینی , نگینی خرد شده : 175 گرم
3. آرد بکینگ پودردار : 75 گرم
4. شکر قهوه ای نرم : 2 قاشق غذاخوری
5. بکینگ پودر : 1 قاشق چای خوری
6. کشمش : 125 گرم
7. تخم مرغ , زرده و سفیده از هم جدا شده : 4 عدد


1. 12 عدد قالب یک نفره کیک مافین را با کره چرب نموده و کمی آرد بپاشید .

2. سیب زمینی های نگینی شده را در یک قابلمه آّب جوش به مدت 10 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آّبکش نموده و خوب له نمایید تا کاملا صاف شوند .

3. پوره سییب زمینی را در یک کاسه ریخته و آرد , شکر , بکینگ پودر , کشمش و زرده تخم مرغ ها را به سیب زمینی بیافزایید و خوب مخلوط نمایید .

4. در یک کاسه تمیز , سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملا پف نمایند و سفت شوند . سپس با قاشق فلزی آ« را آرام آرام به مخلوط سیب زمینی اضافه نمایید تا کاملا با آن ترکیب شود .

5. خمیر را داخل قالب های کیک بریزید .

6. مافین ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت و یا عدد 6 فرهای گازی به مدت 10 دقیقه بپزید . سپس حرارت فر را به 160 درجه سانتیگراد برسانید و نان ها را به مدت 7 تا 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پف نمایند .

7. مافین ها را از قالب بیرون آورید و با پنیر سرو نمایید .
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا