RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
زبون گوساله رو خوب ميشوريم مخصوصا پرزهاي روي زبون و قسمت ته زبون رو قشنگ ميشوريم و چربي هاش رو ميگيريم
يه پياز بزرگ ،چوب دارچين ، زرد چوبه ، فلفل سياه ، زنجبيل و يه دونه هويج ( برگ بو ...البته من نداشتم و نريختم )رو ميريزيم روي زبون توي ديگ زود پز....حدود يك ساعت و نيم ميذاريم بپزه بستگي به سايز زبون داره
پوست زبون رو وقتي داغه راحت ازش جدا ميكنيم اگه زبون سرد بشه به سختي جدا ميشه و گوشت زبون به پوست ميجسبه ..زبون رو ميذاريم سرد بشه و با چاقو تيكه تيكه ميكنيم
واسه سس خوراک زبان :دو قاشق ارد رو تفت ميديم و يه مقدار آب زبون بهش اضافه ميكنيم و نمك و رب گوجه سرخ شده ...ميذاريم غليظ بشه
بعد زبون ها رو ميريزيم توي اين سس تا چند تا قل بخوره و قشنگ مزه سس بره به خوردش