RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
برنج سه پیمانه
زعفران دم شده
ماست یک پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
آبلیمو یک قاشق
روغن 3 قاشق
آب مرغ 3-4 قاشق
مرغ پخته شده و تیکه تیکه شده رو با ماست و آبلیمو و نمک و زعفرون مخلوط میکنیم
تخم مرغ ها رو روغن رو با هم میزنیم و زعفرون رو بهش اضافه میکنیم
برنج رو که قبلا خیس کردیم و در آب و نمک میجوشونیم و یه خرده که نرم تر از حالت عادی که برنج رو دم میدیم شد اونو آبکش میکنیم
2/3 از برنجمون رو بعد از آبکش کردن تو مخلوط تخم مرغ و روغن و زعفرون میریزم
ته ماهیتابه یا قابلمه رو با روغن چرب میکنیم
نصف برنج زعفرونیمون رو میریزم و با قاشق فشارش میدیم تا بهم بچسبن
بعد نصف مرغمون رو میریزیم رو برنج
بعد باز یه لایه برنج زعفرونی
باز مرغ
و لایه آخر برنج سفیدمون رو میریزم و آب مرغ رو میریزیم روش و با پشت قاشق فشار میدیم که لایه های بهم فشرده شن
بعد قابلمه رو میذاریم رو گاز و دم میدیم بین یک ساعت تا یک ساعت و نیم طول میکشه که ته چینمون آماده شه
آخرین ویرایش: