RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
شیر سه لیوان
شکر نصف لیوان(والا من کم میریزم شما خواستید بیشتر بریزید)
ژلاتین سه قاشق غذا خوری
آب سرد یک استکان
خامه صبحانه یک بسته
زعفرون به مقدار لازم
شیر و شکر رو باهم مخلوط میکنید و میذارید رو حرارت که جوش بیاد
وقتی جوش اومد زعفرون رو بهش اضافه میکنید
ژلاتین رو میریزد رو یه استکان آب سرد و میذارید رو بخار کتری که به روش بن ماری حل شه و اضافه میکنیم به مخلوط شیر و شکرمون
اجازه میدیم شیر تو محیط آشپزخونه خنک شه
وقتی شیر خنک شد,خامه صبحانه رو تو یه کاسه بهم میزنیم و کم کم شیر بهش اضافه میکنیم و بهم میزنیم که خامه نبره
و بعد میریزیم تو قالب و میذاریم تو یخچال به مدت 4 الی 5 ساعت ببنده
این عکس قالبم