RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
دستور شنیسل مرغ
مواد لازم
سینه مرغ
آرد سوخاری
نمک فلفل زردچوبه
روغن مایع و زیتون
تخم مرغ (یک عدد)
سینه مرغ رو برش های افقی بزنید و به مدت یک الی دو ساعت در نمک و آبلیمو و روغن زیتون در یخچال بذارید
سپس سینه مرغ رو با بیفتک کوب کوبیده و پهن کنید
تخم مرغ رو با نمک و فلفل با چنگال بهم بزنید
تو یه ظرف آرد سوخاری بریزید؛تیکه های مرغ رو در آرد سوخاری بغلتونید سپس در تخم مرغ بزنید و بعد دوباره در ارد سوخاری بغلتونید و در روغن سرخ کنید