سجاد پورقناد

senda

senda

Just Music
مدیر بازنشسته

موزیسین و نویسنده موسیقی


سجاد پورقناد (زاده ۱۳۶۰ در تهران) نوازنده تار و سه تار، خواننده آواز اپراتیک، روزنامهنگارایرانی، موسس جشنواره وبلاگها و سایتهای موسیقی و سردبیر مجله گفتگوی هارمونیک[SUP][۱][/SUP] است.
محتویات




فراگیری موسیقی

موسیقی را از سال ۱۳۷۷ با فراگیری ساز سه تار نزد مسعود شعاری و تئوری موسیقی نزد هوشنگ کامکار شروع کرد و پس از آن از محضر استادانی مانند حسین دهلوی، منوچهر صهبایی، کیوان میرهادی، شاپور رحیمی و علی نوربخش استفاده کرد.
فعالیتهای مطبوعاتی در نشر کاغذی و فضای اینترنت

سجاد پورقناد از سال ۱۳۷۸ یکی از اولین فعالین موسیقی درفضای اینترنت بود و به صورت پراکنده به فعالیتهای نوشتاری در زمینه موسیقی میپرداخت. پس از سامان گیری سایتهای موسیقی فارسی زبان در اینترنت، او همکاری خود را با این سایتها آغاز کرد و پس از تاسیس ژورنال روزانه موسیقی گفتگوی هارمونیک مدتی به صورت نویسنده این سایت و بعد از سه سال به سردبیری این مجله رسید که این پست تا امروز در اختیار اوست. سجاد پور قناد غیر از این فعالیتهای اینترنتی، در روزنامههای فارسی زبان نیز فعالیت داشتهاست. او مقالات زیادی در روزنامه کلمه سبز، روزنامه شرق، روزنامه بهار، روزنامه ایران، روزنامه روزگار و روزنامه آرمان داشتهاست. همچنین در مجلههای کاغذی همچون مجله هنر موسیقی و مجله هفت هنر مقالاتی داشتهاست.
فعالیت در جشنواره سایتها و وبلاگهای موسیقی

سجاد پورقناد، از سال ۱۳۸۶ همراه با رضا زارعی و همکاری سایت گفتگوی هارمونیک نشستی با دعوت از فعالین موسیقی در اینترنت در شیراز تشکیل داد که در ادامه این نشست به جشنوارهای برای سایتها و وبلاگهای موسیقی تبدیل شد. اولین مسابقه این جشنواره در ۱۷ تیرماه ۱۳۹۰ در خانه هنرمندان با دبیری او برگزار شد و به ۱۲ نفر از برگزیدگان جوایزی اعطا شد[SUP][۲][/SUP]. دومین جشنواره سایتها و وبلاگهای موسیقی نیز به دبیری سجاد پورقناد در روز هفدهم آبانماه سال ۱۳۹۱ در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان در تهران بر گزار شد [SUP][۳][/SUP] [SUP][۴][/SUP]. او همچنین سرپرستی فهرست موسیقی سل را نیز به عهده دارد.
فعالیتهای موسیقایی

او سرپرستی گروه موسیقی ایرانی آریا از سال ۱۳۷۷ تا سال ۷۹ و پس از آن، تاسیس و مدیریت هنری گروه صهبای کهن با سرپرستی علی نجفی ملکی را از سال ۱۳۷۹ تا کنون به عهده داشتهاست. فعالیتهای کنسرتی او شامل اجرای حدود ۴۰ برنامه در فرهنگسرای بهمن، اندیشه، معرفت، ارسباران و... دانشگاههای شریف، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه تهران، شریعتی، دانشگاه هنر و معماری، هنر کرج و... تالار میلاد میشود. سجاد پورقناد در دی وی دی اپرای عروسکی مولوی ساخته بهزاد عبدی به نویسندگی بهروز غریب پور، در نقش سردار مغول و جلاد که نقشهای مقابل شمس (همایون شجریان) و مولانا (محمد معتمدی) هستند خوانده و نوازندگی سه تار این اثر را به عهده داشتهاست.
پورقناد در آلبوم خوان هشتم به آهنگسازی وحید طارمی همخوان بوده است [SUP][۵][/SUP]. این آلبوم توسط انتشارات باربد منتشر شد.
پورقناد در سی دی و دی وی دی دیار مهر به آهنگسازی تهمورس پورناظری به عنوان نوازنده سه تار در تکنوازی و همنوازی با ارکستر حضور داشته است[SUP][۶][/SUP].
پورقناد همچنین نوازندگی تار و سه تار را در اپرای عروسکی حافظ به کارگردانی بهروز غریب پور و آهنگسازی بهزاد عبدی به عهده داشته و نقش عسس را نیز در این اپرا خوانده است. پورقناد تنها خواننده کلاسیک این اپرا است که دی وی دی آن نیز توسط انتشارات بنياد فرهنگي هنري رودكي منتشر شده است [SUP][۷][/SUP].
فعالیت در رادیو

عمده فعالیت سجاد پورقناد در رادیو مربوط به برنامه شبکه ایران صدا[SUP][۸][/SUP] میباشد که به عنوان کارشناس یا کارشناس مجری حضور داشتهاست.
جوایز

او رتبه اول در نوازندگی سه تار را در سال ۱۳۸۶ در مسابقات کشوری شهرداری تهران کسب کردهاست[SUP][۹][/SUP].
 
آخرین ویرایش:
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا