Night Spirit
گنده تالار !
مدیر ارشد تالار
اين منوي غذا، دستي و به شكل ديسك است و با استفاده از فناوري موسوم به پلاستيك فعال الكتريكي كه گاه پليمر الكترواكيتو (EAP) ناميده مي شود، طراحي خواهد شد.
مولفه بو از "تراشه هاي زيستي" بويايي ناشي مي شود كه بوي هر نوع غذا را شبيه سازي كرده و آن را براي كاربر با ضعف بينايي ساطع مي كند.
به اين دليل كه اين مفهوم هنوز در سطح ايده است، طراحان توصيف دقيقي از چگونگي گرفتن بوهاي غذا و تعبيه آن ها در ابزار مزبور و همچنين فشار دادن يك دگمه براي اشاعه بو ارادئه نداده اند.
ارائه دهندگان اين ايده ليو جي، ون هو و ليو دونمينگ معرفي شده اند.