مصرف گوشت قرمز و سرطان سینه

Niloofar

Niloofar

کاربر تالار
کاربر تالار
مصرف گوشت قرمز و سرطان سینه در بخش پزشکی و سلامت
مصرف گوشت قرمز و سرطان سینه :
red-meat.jpg


فاکتورهای شناخته شده زیادی وجود دارند که احتمال پیشرفت سرطان سینه را افزایش می دهند. این فاکتورها عبارتند از: جنسیت، سن، تاریخچه خانواده گی، چاقی و مصرف الکل. در حال حاضر مطالعه منتشر شده در BMJ نشان می دهد که مصرف بالای گوشت قرمز در اوایل بزرگسالی می تواند یکی از فاکتورهای پیشرفت سرطان سینه باشد.

به گزارش آلامتو به نقل از medicalnewstoday ؛ دو نوع سرطان سینه داریم: غیر هجومی که در میان بافتهای سینه باقی می ماند و نوع هجومی که به بافتهای دیگر نقاط بدن حمله می کند. سرطان سینه یکی از سرطانهای شایع در میان زنان در سرتاسر جهان است.

جامعه سرطان آمریکا(ACS) بیان می کند که سرطان سینه دومین علت شایع مرگ و میر در میان زنان است.

انستیتو سرطان ملی(NCI) موارد جدید مرگ و میر و مبتلایان را در سال 2014 به شرح زیر گزارش داد:

  • مبتلایان: 232.670 زن و 2.360 مرد
  • مرگ و میر: 40000 زن و 430 مرد
مطالعه ای متفاوت


بیشتر مطالعات در این تحقیق بر روی رژیم افراد در دوره میانسالی و بعد از آن تمرکز کرده است و رابطه معناداری را بین ابتلا به سرطان سینه و مصرف گوشت قرمز پیدا کرده است.

یک تیم تحقیقاتی آمریکایی مطالعه جدیدی را برای بررسی رابطه بین رژیم غذایی پروتئین دار در اوایل میانسالی با احتمال ابتلا به سرطان سینه انجام داد این تحقیق نیز مانند مطالعات پیشین نشان داد که فاکتورهایی مانند رژیم غذایی ممکن است تاثیری شگرف در اوایل میانسالی بر روی پیشرفت سرطان سینه داشته باشد.

اطلاعات بدست آمده از زنان 25 تا 45 بر اساس پاسسخنامه های آنان در مورد رژیم غذاییشان آنالیز شد. آنالیز پیشین مطالعات رابطه ی مثبتی را بین مصرف گوشت و خطر ابتلا به سرطان سینه نشان می دهد اما به وضوح مشخص نیست که آیا نتایج این یافته ها مربوط به مصرف گوشت در سنین اوایل میانسالی و یا مربوط به اواخر آن هستند.

steak-and-salad.jpg


مصرف بالای گوشت قرمز مانند استیک در اوایل میانسالی احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد.

مطالعه جدید تحلیل به روز شده ای را در اختیار ما قرار می دهد.علاوه بر مصرف انواع گوشتهای قرمز دانشمندان همچنین رابطه بین سرطان سینه و دیگر غذاهای پروتئین دار را مورد آزمایش قرار داده اند. پرسشنامه رژیم غذایی انواع مختلفی از غذاها را در مقابل 9 لیست از غذاهایی که بطور مکرر استفاده شدند قرار می داد و آنها را از “هرگز” تا “کمتر از یکبار در ماه” و” 6 بار یا بیشتر در روز” طبقه بندی میکرد. این لیست غذاهایی مانند گوشت قرمز، سفید، سبزیجات، تنقلات و همچنین غذاهایی را که از سال 1960 تا 1980 مصرف شده اند را شامل می شد.

همراه با غذاهای مصرف شده در دوره جوانی فاکتورهای دیگری مانند قد ، وزن، تاریخچه شخصی و خانودگی، نژاد و مصرف سیگار نیز محاسبه شدند.

در طول 20 سال تحقیق محققان 2.830 مورد مبتلا به سرطان را از میان شرکت کننده گان در تحقیق شناسایی کردند.

چگونه رژیم غذایی بر روی سرطان تاثیر می گذارد


نتایج تحقیقات نشان می دهد که مصرف بالای گوشت قرمز در اوایل میانسالی با افزایش 22 درصدی ابتلا به سرطان سینه در ارتباط است.

در مقابل مصرف بالای گوشت سفید در اوایل میانسالی نشان از کاهش سرطان سینه در زنان دارد.

جایگزین کردن روزانه یک قسمت از گوشت قرمز با دیگر غذاهای پروتئین دار مانند سبزی، گوشت سفید، تنقلات و ماهی نشان از کاهش 14 درصدی سرطان سینه در زنان دارد.

راهکارهای رژیمی زیر توسط ACS پیشنهاد شده است:

  • رژیم سالمی داشته باشید و بر روی غذاهای گیاهی تمرکز کنید
  • مقدار مصرف گوشت قرمز را کاهش دهید
  • از مصرف سوسیس و همبرگر بکاهید
  • بجای گوشت قرمز از لوبیا و ماهی و گوشت سفید استفاده کنید
  • اگر گوشت قرمز میخورید قسمتهای کم چرب آن را مصرف کنید
  • گوشت قرمزو سفید و ماهی را آب پز کنید و از سرخ کردن آنها اجتناب کنید.

دکتر مریم فاروید یکی از محققان این تحقیق به Medical News Today گفت که آنها تحقیقشان را از طریق ارزیابی رابطه بین غذاها و مواد مغذی در اوایل میانسالی و همچنین در طول میانسالی و سرطان سینه قبل و بعد از یائسگی انجام می دهند.

منبع
 
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا