[نقد و بررسی] بررسی کارت گرافیک TITAN X انویدیا

Niloofar

Niloofar

کاربر تالار
کاربر تالار

بررسی کارت گرافیک TITAN X انویدیا - نقد و بررسی تحصصی بازی ها
بررسی بازی
سلام سلام
خب در این ارسال با بررسی کارت گرافیک TITAN X انویدیا در خدمت شما دوستان و عزیزان گل هستم،امیدوارم دوست داشته باشید و مورد استفاده ی شما قرار بگیره ... در نظر داشته باشید که این مطلب توسط فرشید معتمد در وب سایت زومجی تهیه و نوشته شده و من هم برای رعایت حقوق نویسنده اسم ایشون رو قرار دادم ... ممنون

b06b0be4f657fb4052dccf914e6df4a2.jpg

سرانجام کارت تایتان ایکس رسما عرضه شد. در اینجا می‌خواهیم وضعیت این غول گرافیکی را در برابر سایر رقبا، از جنبه‌های گوناگون و مخصوصا قدرت در بازی‌ها بررسی کنیم. با ما همراه باشید.


چگونه به X رسیدیم

در این اواخر شرکت انویدیا هدف انتقادهایی در مورد نحوه‌ی کارکرد کارت گرافیک GTX 970 بود که باعث آزردگیِ خاطر برخی کاربران هم شده بود. اما مدتی بعد و در جریان برگزاری همایش GDC 2015 ، انویدیا از کنسول Shield جدید خود پرده‌برداری کرد و سپس خیلی غیر منتظره، محصولی اسرار آمیز نشان داده شد که برچسبی با عنوان TITAN X داشت. تا آن موقع هیچ‌کس نه در مورد آن چیزی شنیده بود و نه از نظر زمانی انتظار آن را داشت، اما در سایه‌ی پیشرفت‌های صورت گرفته، معرفی غول جدید کارت‌های گرافیکی توجه‌های زیادی را معطوف خود کرد. غولی که اکنون در اختیار ما است ، تراشه‌ی ماکسول بزرگ ( همان GM200 با تمام واحدهای پردازشی ممکن در این معماری) را در قلب خود دارد و قصد داریم از زاویه‌های مختلف به بررسی آن بپردازیم. به طور قطع فاصله‌ی زیادی بین معرفی مقدماتی کارت و عرضه‌ی رسمی آن وجود نداشت چرا که این انتظار فقط دو هفته طول کشید و این کارت با قیمت ٩٩٩ دلار عرضه شد. تراشه‌ی کامل GM200 هم اکنون فقط در یک کارت دیگر بکار رفته که آن هم Quadro M6000 با کاربری پردازشی و حرفه‌ای است.

95489a5cf46dee7bece101f8bbc60035.jpg

کارت جدید تایتان ایکس محصول انویدیا


همه‌ی ما می‌دانیم که محصولات سری تایتان از ابتدا به عنوان محصولات رده حرفه‌ای دسته‌بندی شدند. با این حال این کارت‌ها علاقه‌ی بسیاری از کاربران را برای استفاده به عنوان کارت گرافیک سیستم بازی به دنبال داشتند و برخی هم واقعا این کارت‌های فوق العاده گران قیمت را خریداری کردند.در واقع کارت‌های تایتان را می‌توان همان ماشین‌های فِراری صنعت کارت‌های گرافیکی نامید. از نظر حافظه هم این کارت‌ها به ١٢ گیگابایت رم گرافیکی مجهز شده‌اند که عرض باندی برابر با ٣٢٠ گیگابایت بر ثانیه را برای تراشه‌ی GM200 فرآهم می‌کند. چنین حجمی از حافظه برای کارتی تک تراشه‌ای عظیم و حقیقتا بی‌سابقه است. فرکانس مرجع تراشه‌ی اصلی هم دقیقا یک گیگاهرتز است که با استفاده از قابلیت GPU Boost 2.0 تا ١٠٧۶ مگاهرتز افزایش می‌یابد. البته تایتان ایکس کارتی نیست که توانایی کار در فرکانس بالاتر از این را نداشته باشد، اما این فرکانس به خاطر تطابق با سقف مصرف انرژی مورد نظر به‌ عنوان مرجع برای آن تعیین شده است.

در کارت تایتان ایکس خروجی‌ها شامل DVI، HDMI 2.0 و DisplayPort می شوند. ما توانستیم جدیدترین و داغ‌ترین بازی‌ها را با رزولوشن فوق العاده بالای Ultra HD ( رزولوشن ٣٨۴٠ در ٢١۶٠) روی این کارت اجرا کنیم. حداکثر توانی که برای مصرف این کارت در نظر گرفته شده ٢۵٠ وات است که با در نظر گرفتن هدفگذاری سری کارت‌های تایتان منطقی به نظر می‌رسد.



تایتان ایکس از نگاه نزدیک

ec771397a09c4f831291cc4b7956d083.jpg

تایتان ایکس با خنک کننده‌‌ی مرجع


همان‌طور که می‌بینید کارت تایتان ایکس شباهت زیادی به کارت‌های GeForce GTX 690/780/780 Ti دارد و از خنک کننده‌ی مشابه روی آنها استفاده شده است. این‌بار اما ایجاد تغییراتی ظریف و یک طراحی تیره‌ی دلپسند روی بدنه باعث شده که این کارت زیبایی بهتری در سیستم‌های گیمینگ کنونی داشته باشد و حس بهتری را القا کند، چرا که رنگ‌های سیاه و سفید معمولا استفاده‌ی بیشتری در این‌گونه سیستم‌ها دارند. یک چراغ LED سبز رنگ در زیر محفظه‌ی فن قرار گرفته که با برنامه‌ی GeForce Experiance قابل کنترل است و لوگویی که روی بدنه با رنگ سفید روشن می‌شود.

بدنه‌ی خنک کننده از مشتقات آلومنیوم و آلیاژ منیزیم تزریقی ساخته شده است. این ترکیب یک هادی گرمایی مناسب است، در عین اینکه از انتقال نویز هم جلوگیری می کند. ایزوله کردن نویز در این محصول یکی از اهداف کلیدی انویدیا بود. در کل، خنک کننده های مرجع انویدیا قابل قبول هستند، اما مشتاق هستیم که در محصولات بعدی مدل‌هایی با خنک کننده‌های مایع را نیز شاهد باشیم.

0518e25e9d42d54dc3c807cbacf8fc7b.jpg

خروجی‌ها و کانکتورهای برق تایتان ایکس


همان‌گونه که می‌بینید خود کارت هم مشخصا از استاندارد ٢ اسلاتی برای نصب پیروی می‌کند و پوشش شفاف روی سینک آلومنیومی خنک کننده هم از جنس Plexiglass ساخته شده که اجازه‌ی دیدن داخل کارت را می‌دهد. طراحی خنک کننده به گونه‌ای است که جریان هوا را از داخل کیس گرفته و پس از عبور از سینک خنک کننده به بیرون دستگاه هدایت می‌کند. و سرانجام در مدار تغذیه هم از یک کانکتور ۶ پین PEG یا (PCI Express Graphics) با توان ٧۵ وات و یک کانکتور ٨ پین PEG با توان ١۵٠ وات بهره گیری شده که در کنار ٧۵ یا ١۵٠ وات دیگر که از اسلات مادربرد تامین خواهد شد قرار می‌گیرند.


فن توربینی و سینک خنک کننده با هسته ی مسی


این کارت حدود ٢٧ سانتی متر طول دارد و می‌توان آن را به‌راحتی در بیشتر کیس‌های جدید جای داد. اگر قاب خنک کننده را باز کنیم اجزای درونی شامل فن و سینک بهتر قابل بررسی هستند.سینک خنک کننده از هسته‌ای مسی روی تراشه‌ی GM200 استفاده می‌کند و با انتقال گرما به سینک آلومنیومی روی آن و عبور جریان هوای فشرده شده توسط فن حرارت را دفع می‌کند.

4cb5d89132626d208dffe9bac2a8b8fe.jpg

برد مرجع و قطعات بکار رفته روی تایتان ایکس


طراحی برد مرجع هم دارای ۶ فاز برای تراشه‌ی GPU و ٢ فاز برای تغذیه‌ی تراشه‌های حافظه است. البته این برد مرجع اجازه‌ی دسترسی به توانی بالاتر از ظرفیت اسمی ٢۵٠ وات را می‌دهد . با تنظیم نرم افزاریِ حداکثر توان کارت روی ١١٠ درصد، می‌توان تا ٢٧۵ وات از مدار تغذیه برای بهینه‌سازی و اورکلاک کارت نیرو دریافت کرد. روی این برد از خازن‌های پلاریزه و قطعات با کیفیت برای کاستن از نویزهای ناخواسته هنگام کار استفاده شده است.

5fcb8201d4a7488536960904d89377c5.jpg

بسته‌بندی کارت تایتان ایکس


بسیار خب، کارت تایتان ایکس را از جنبه های فیزیکی بررسی کردیم.برای دیدن مشخصات فنی، فن‌آوری‌های جدید و مشخصه‌های کارکردی کارت با ما در صفحه‌ی بعدی همراه باشید.

منبع : زومجی
 
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا