SanaziMST
کاربر تالار
کاربر تالار
طرز تهیه ی کاپ کیک یا کیک فنجونی
مواد لازم:
۴ ق غ آرد
۴ق غ شکر
۲ق غ پودر کاکائو
۳ق غ روغن مایع
۱ق چ بکینگ پودر
۱ عدد تخم مرغ
۵ ق غ شیر
طرز تهیه:
اول همه ی مواد خشک و قاطی میکنیم
حالا یه دونه تخم مرغمونو اضافه میکنیم و با چنگال خوب همش میزنیم.
حالا شیر و روغنمون و هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک دست بشه.
خب حالا لیوانا یا فنجونامونو برمیدارم«نشکن باشه» و تا حدود یک سومشون از این مواد میریزیم.
خب حالا یه قابلمه بردارین و تانصفه ی فنجونا توش آب بریزین حالا لیوانا رو بچینین توش و روز گاز بزارید تا آب داخل قابلمه جوش بیاد.
بعد از اینکه آب جوش اومد در قابلمه رو دمکنی بپیچید و شعله رو کم کنید
بزارید یه ربع تا بیست دقیقه همینجوری بمونه بعدش زیر گاز و خاموش کنید ولی در قابلمه رو بر ندارید ک اگه بردارید زحماتتون بر باد میره.بزارید ده دقیقه تا دوازده دقیقه همین طوری بمونه بعدش در شو بردارید.نوش جان
پ.ن:نیاز به چرب کردن فنجونا نیس بافت این کیک جوریه ک خودش راحت درمیاد.«میتونید تو فنجونم حتی سرو کنید ».
مواد لازم:
۴ ق غ آرد
۴ق غ شکر
۲ق غ پودر کاکائو
۳ق غ روغن مایع
۱ق چ بکینگ پودر
۱ عدد تخم مرغ
۵ ق غ شیر
طرز تهیه:
اول همه ی مواد خشک و قاطی میکنیم
حالا یه دونه تخم مرغمونو اضافه میکنیم و با چنگال خوب همش میزنیم.
حالا شیر و روغنمون و هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک دست بشه.
خب حالا لیوانا یا فنجونامونو برمیدارم«نشکن باشه» و تا حدود یک سومشون از این مواد میریزیم.
خب حالا یه قابلمه بردارین و تانصفه ی فنجونا توش آب بریزین حالا لیوانا رو بچینین توش و روز گاز بزارید تا آب داخل قابلمه جوش بیاد.
بعد از اینکه آب جوش اومد در قابلمه رو دمکنی بپیچید و شعله رو کم کنید
بزارید یه ربع تا بیست دقیقه همینجوری بمونه بعدش زیر گاز و خاموش کنید ولی در قابلمه رو بر ندارید ک اگه بردارید زحماتتون بر باد میره.بزارید ده دقیقه تا دوازده دقیقه همین طوری بمونه بعدش در شو بردارید.نوش جان
پ.ن:نیاز به چرب کردن فنجونا نیس بافت این کیک جوریه ک خودش راحت درمیاد.«میتونید تو فنجونم حتی سرو کنید ».