ایلان ماسک: با کمک ناسا یا بی آن در سال ۲۰۲۶ انسان را در مریخ فرود می آوریم

  • شروع کننده موضوع KaShKoOl
  • تاریخ شروع
KaShKoOl

KaShKoOl

یه مرد تنها و خسته
کاربر ماندگار
31334a1e203505e9baa06ee85d515954.jpg



ایلان ماسک و شرکتش اسپیس اکس می خواهند انسان ها را به مریخ بفرستند، آنها حتی زمان بندی چنین پروژه را هم مشخص کرده اند و می خواهند تا سال ۲۰۲۶ اولین افراد بشر را در سیاره سرخ فرود آورند.

این ادعا شاید به نظر جسورانه و خودنمایانه برسد، ولی آن را از مردی می شنویم که این شرکت را با این آرزو بر پا کرده تا بتواند بر روی مریخ بمیرد -و البته اطمینان حاصل کند که بشریت مضمحل نمی شود. پس چنین ادعایی را نمی شود صرفا یک حرف توخالی دانست.

ماسک می گوید که به فرستادن اولین انسان ها به مریخ، تا ۱۰ یا ۱۲ سال دیگر امیدوار است: “به نظرم وقوع چنین چیزی قطعی است. ولی آنچه در بلندمدت اهمیت دارد داشتن یک شهر خود-متکی بر روی مریخ است تا زندگی انسان چند-سیاره ای شود.”

یک شهر که به خودش متکی باشد… این دیگر فکر کردن بلندپروازانه است. ولی کسی نمی داند ایلان ماسک خودش را برای چه چالش هایی در آینده آماده کرده! زمانی که این پروژه سفر به مریخ انجام شود، او ۵۰ ساله خواهد بود و وقت زیادی برای تکمیل بزرگترین آرزوی زندگی اش خواهد داشت.

کپسول درگن وی ۲ که چندی پیش معرفی شد، برای چنین سفرهای چالشی و فرود انسان بر روی کرات مختلف ساخته شده و قطعا در برنامه مریخ ایلان هم جای ویژه ای دارد.



منبع دیجیاتو
 
آخرین ویرایش:
KaShKoOl

KaShKoOl

یه مرد تنها و خسته
کاربر ماندگار
ایلان ماسک بدون شک برجسته ترین نوآور حال حاضر دنیا است، آنقدر گیرا و ثابت قدم که عوام و برخی رسانه ها به او لقب تونی استارک (Ironman) دنیای واقعی را داده اند؛ البته این بیشتر یک افتخار برای تونی استارک قصه ها است تا تعریفی از ایلان ماسک. آقای ماسک با تاسیس و اداره دو شرکت پیشرو در زمینه خودروهای برقی و عملیات های فضایی، یعنی Tesla و SpaceX، به دنیا نشان داده که اگر جاه طلب نباشد، هیچ است.

اما بپردازیم به اسپیس اکس؛ فضاپیمای Dragon ساخت این شرکت در سال ۲۰۱۲ به عنوان اولین سفینه تجاری خصوصی به ایستگاه فضایی بین المللی (ISS) متصل شد و این یکی از نقاط عطف برای ایلان ماسک بود. همین دو روز قبل، نقطه عطف دیگری برای این شرکت کالیفرنیایی رقم خورد و آن معرفی Dragon V2 بود که طراحی شده تا نه فقط یک فضاپیما با قابلیت استفاده مجدد باشد، بلکه تا ۷ سرنشین را نیز حمل کند.

سفرهای فضایی قرار است به لطف نوآوری های ماسک و گروهش در شرکت اسپس اکس ارزان تر شوند و او با ساختن راکت ها و سفینه هایی که امکان استفاده مجدد دارند، سودای بزرگ دیگری در سر دارد: فرستادن انسان به مریخ.

در ادامه مطلب با گالری و ویدیوی Dragon V2 همراه دیجیاتو باشید. لحظه ای که فضانوردی جذاب می شود.



مقر اسپیس اکس در هاثورن کالیفرنیا است. در حالی که این شرکت عکاسی در داخل را به خاطر همکاری اش با دولت امریکا محدود کرده، وارد مقر شرکت تونی استارک واقعی می شویم. پنجره ها و درهای آینه ای، داخل را از دید بیرونی ها پوشانده اند. اتاق های کنفرانس نام مشاهیر را بر خود می بینند: ورنر ون براون، سیالکوفسکی، و سر آیزاک نیوتن.


خود ساختمان یک بنای مهندسی بزرگ به حساب می آید ولی همه نگاه ها به چیزی است که پشت این پرده پنهان شده.


موسس و مدیرعامل اسپیس اکس آقای ایلان ماسک روی صحنه آمد تا دستاوردهای کپسول جدید درگن وی ۲ را معرفی کند: “این یک فضاپیمای برازنده قرن ۲۱ است.”


اسپیس اکس با یک نمایش چشمگیر و سینمایی، کلی دود و نورهای قرمز و آبی، درگن وی ۲ را رونمایی کرد.


نمایی بسته از لوگوی نمادین این سفینه.


موقع بازگشت به زمین، قرار نیست با چتر فرود و به شدت روی خاک سقوط کند. بلکه با دقتی در حد هلی کوپتر و کاملا سالم بر زمین می نشیند.


طراحی شده و ساخته شده در کالیفرنیای امریکا.


در ویدیوی پخش شده فرآیند نشستن درگن وی ۲ بر زمین نمایش داده می شود. سفینه بعد از عبور از جو، با راکت های کوچکش سرعت سقوط را کاهش می دهد و سپس روی ۴ پایه فرود می آید.


ایلان ماسک با پلکان به بالا می رود و درب سفینه را باز می کند تا داخلش بنشیند.


۷ صندلی در داخل قرار دارند. ۴ تا در بالا و ۳ تا درست در زیر آنها.


ردیف پایین فشرده تر به نظر می رسد ولی این در جاذبه نزدیک به صفر مشکلی نخواهد بود. پنجره های بزرگی در طرفین وجود دارند و نمای داخل سفینه به معنای واقعی کلمه خیره کننده است.


رابط کاربری سفینه شامل ۴ صفحه نمایش لمسی است که ماسک می گوید مشابه نمایشگرهای لمسی خودروهای تسلا هستند. نمایشگرها لولا دارند و همه فضانوردان داخل سفینه قادر به دیدن آنها با تنظیم در زاویه مناسب خواهند بود.


اگر صفحات لمسی به هر دلیلی خراب شوند، دکمه های سخت افزاری به کمک می آیند تا کنترل سفینه از دست خارج نشود.


درگن وی ۲ اینگونه بر سطح زمین فرو خواهد آمد. یک جهش بزرگ در تکنولوژی که باعث کاهش هزینه سفرهای فضایی می شود. موتورهای این سفینه به طور کامل با پرینت ۳ بعدی ساخته شده اند.


درگن ۲ به طور خودکار به ایستگاه فضایی بین المللی وصل خواهد شد. بسیار ساده و سرراست.


آقای ماسک بر روی صندلی فرماندهی درگن وی ۲ قرار گرفته و به طور زنده عملکردها را برای حضار توضیح می دهد.



منبع دیجیاتو
 
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا