بزرگ ترين افتخارات کشور در عرصه شعر و ادب است

M.Bagheri

M.Bagheri

مدیر کل تالار
مدیریت کل تالار
شاعر معاصر کشورمان گفت: اگر بزرگ ترین افتخاراتی که این کشور داشته باشد را مدنظر قرار دهیم، خواهیم دانست که در عرصه سینما، نقاشی و موسیقی نیست بلکه مربوط به بزرگان در عرصه شعر و ادب است. علیرضا قزوه در گفتگو با فارس بیان داشت: بالاترین مسئولان رده بالای کشوری امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری هستند که هر دوی این رهبران بزرگ، هنرشان، هنر شعر بوده است.
وی نخستین هنر ایرانیان را شعر دانست و اضافه کرد: هنر امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری، هنر شعر است یعنی هر دوی ایشان در کنار شخصیت های بزرگ علمی، سیاسی و دینی در عرصه هنر به هنر شعر مزین بوده اند و به نوعی این امر جزو هنرشان بوده است.
قزوه با بیان اینکه مقام معظم رهبری در روزگار ما شعر را مورد حمایت قرار می دهند، ادامه داد: رهبر کبیر انقلاب هر ساله دیداری با شاعران آئینی و شاعران کل کشور داشتند.

وی با بیان روز شعر و ادب در کشور ما یک  روز نیست چرا که ما روز حافظ، سعدی و مولانا داریم، ادامه داد: هر ساله «روز حافظ» با شکوه تر از روز «شعر و ادب» برگزار می شود چرا که کشور ما روز ادبیات، شعر و بزرگان است یعنی اگر بزرگ ترین افتخاراتی که این کشور داشته باشد را مدنظر قرار دهیم، خواهیم دانست که در عرصه سینما، نقاشی و موسیقی نیست بلکه مربوط به بزرگان در عرصه شعر و ادب است.

استاد شهریار، شاعر الهام و اتصال به معنویت بود
قزوه با بیان اینکه کشور ایران دارای بزرگانی همچون سعدی، حافظ و مولانا است که در عرصه جهان جزو بزرگترین ها بشمار می روند، افزود: روز شعر و ادب برای مملکت ما در یک روز خلاصه نمی شود اما برخی ها این روز را به نام روز «شهریار» نامگذاری کرده اند.
وی در خصوص استاد شهریار، بیان کرد: بنده و همه افراد جامعه «استاد شهریار» را به عنوان یک پیشکسوت و شاعر بزرگ قبول داریم و همه به نوعی شاگردان این استاد بشمار می رویم چرا که او با بزرگانی همانند حافظ و سعدی و مکتب آنها الهام گرفته بود و به نوعی شاعر الهام و اتصال به معنویت بود و از این جهت جزو شاعران بزرگ محسوب می شود.
شهریار نمی تواند عرض اندامی در برابر حکیم توس و فردوسی کند
قزوه اضافه کرد: اگر بناست در عرصه شعر معاصر یک شاعر را انتخاب کنند که از آن تجلیل شده و یک روز با نام وی، نامگذاری شود و به نوعی آن روز را «روز شعر معاصر» بنامند می توان نام «استاد شهریار» را انتخاب کرد.
وی افزود: ادبیات و شعر کشور دارای پشتوانه بیش از هزار و یکصد ساله  است چرا که دارای شاعرانی همچون مولانا، فردوسی، حافظ، بیدل، نظامی و جامی و خاقانی است که هر یک از آنها جزو شاعران و بزرگان شعر و ادب بشمار می روند پس در این عرصه شاید شهریار نتواند عرض اندامی در برابر حکیم توس و فردوسی کند.
نامگذاری روز «شعر و ادب» باید متعلق به «فردوسی» و «حافظ» باشد
قزوه افزود: اگر تنها می خواهیم یک روز برای شعر و ادب داشته باشیم باید متعلق به «فردوسی» یا «حافظ» باشد اما اگر این روز بخواهد روز شعر و تجلیل از «شعر معاصر» باشد «شهریار» می تواند یک انتخاب خوب باشد اگر چه که چهره هایی در کنار شهریار هستند و در روزگاران ما شاعران بزرگی وجود دارند.
به گفته وی، در مملکت ما و در طی سال بیش از چندین مرتبه مراسم هایی به خاطر یک شاعر بزرگ و تقدیر از شعر و ادب با عناوینی همچون روز فردوسی، حافظ، عطار، مولوی و سعدی برگزار می شود اما پیشنهاد بنده این است که 27شهریور را که به عنوان روز شعر و ادب نامگذاری کردند اگر خواستند به نام شعر و ادب معاصر نامگذاری کنند ، «شهریار» می تواند پاسخ مناسبی برای آن باشد اما اگر کل شعر و ادب مدنظر باشد همه شاعران درخواستشان این بوده که این روز باید در وهله نخست به نام روز «فردوسی»، «سعدی»، «حافظ» یا «مولانا» نامگذاری شود چرا که آنها بدون استثناء جزو بزرگ ترین های ادبیات و شعر هستند.
این شاعر پیشکسوت گفت: همه روزها متعلق به شعر و ادب است اما بنده گله ای دارم مبنی بر اینکه جز شخصیت مقام معظم رهبری و اخیراً احترامات رئیس جمهور و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به شعر در کشور، بدنه های دیگر، «شعر و ادب» را مورد تجلیل قرار نمی دهند.
منبع : http://www.jamejamonline.ir/newstext.aspx?newsnum=100854467572
 
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا