RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
مواد لازم برای توپک دودی
بادمجون یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
گوشت چرخ شده 250 گرم(میتوند مرغ رو هم چرخ کنید و استفاده کنید)
پنیر پارمزان مقداری برای وسط توپک( اما از نظر من هرچی بیشتر تر بهترتر)
برنج پخته و له شده یک پیمانه
پیاز رنده شده یک عدد کوچیک
زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم
اگه دوست دارید تند باشه از فلفل قرمز استفاده کنید
میتونید از جعفری خرد شده و پودر سیر هم استفاده کنید
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری
دستور توپک دودی:
بادمجون و فلفل دلمه ای روی آتیش کبابی میکنید و کاملا له میکنید
همه مواد رو باهم مخلوط میکنید و خوب ورز بدید و بذارید دو ساعت تو یخچال بمونه(به جز پنیر پارمزان و تخم مرغ و آرد سوخاری)
از یخچال که بیرون اوردید باز ورزش بدید و کف دستتون بازش کنید و وسطش پنیر پارمزان بذارید و ببندیدش)
تخم مرغ رو با چنگال خوب بهم بزنید و توپک ها رو در تخم مرغ بزنید و بعد در آرد سوخاری بغلتونید باز تو تخم مرغ بزنید و باز آرد سوخاری و بذارید تو یخچال که سفت شه
و بعد در روغن فراوون سرخش کنید