اختصاصی دستور توپک پنیری دودی

RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش

576a0c208de41.jpg


مواد لازم برای توپک دودی
بادمجون یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
گوشت چرخ شده 250 گرم(میتوند مرغ رو هم چرخ کنید و استفاده کنید)
پنیر پارمزان مقداری برای وسط توپک( اما از نظر من هرچی بیشتر تر بهترتر)
برنج پخته و له شده یک پیمانه
پیاز رنده شده یک عدد کوچیک
زردچوبه و نمک و فلفل به مقدار لازم
اگه دوست دارید تند باشه از فلفل قرمز استفاده کنید
میتونید از جعفری خرد شده و پودر سیر هم استفاده کنید
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری

دستور توپک دودی:
بادمجون و فلفل دلمه ای روی آتیش کبابی میکنید و کاملا له میکنید
همه مواد رو باهم مخلوط میکنید و خوب ورز بدید و بذارید دو ساعت تو یخچال بمونه(به جز پنیر پارمزان و تخم مرغ و آرد سوخاری)
از یخچال که بیرون اوردید باز ورزش بدید و کف دستتون بازش کنید و وسطش پنیر پارمزان بذارید و ببندیدش)
تخم مرغ رو با چنگال خوب بهم بزنید و توپک ها رو در تخم مرغ بزنید و بعد در آرد سوخاری بغلتونید باز تو تخم مرغ بزنید و باز آرد سوخاری و بذارید تو یخچال که سفت شه
و بعد در روغن فراوون سرخش کنید

 
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا