RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
لپه
پیاز
لیمو عمانی
سیب زمینی
رب گوجه
نمک و فلفل و زیره
روغن
روغن رو ميريزيم تو قابلمه و پیاز خلالی رو بهش اضافه میکنیم وقتی سرخ شد گوشت رو اضافه کرده و تفت میدیم
لپه رو از چند ساعت قبل خیس میکنیم تا خام نباشه و هم اینکه نفخ نداشته باشه
لپه رو به گوشت اضافه کرده و تفت میدیم،رب گوجه و نمک و فلفل و زیره رو اضافه میکنیم و بعد دو لیوان آب بهش اضافه میکنیم، حرارت زیاد باشه، وقتی جوش اومد حرارت رو ملایم کرده لیمو عمانی رو میندازیم داخلش و میذاریم با حرارت کم بپزه
ده دقیقه آخر میتونیم سیب زمینی های خلالی شده رو بهش اضافه کنیم
یا اینکه جداگانه سرخ کنیم