RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
برنج نیم دونه یک پیمانه
آب 4 پیمانه
شکر 2 پیمانه
زعفرون دم شده
کره 50 گرم
هل
گلاب 1/2 پیمانه
خلال پسته و بادوم و دارچین به مقدار لازم
برنج رو با 4 پیمانه آب میذاریم رو حرارت که بپزه وقتی به قل قل افتاد شکر رو اضافه میکنیم
وقتی شکر رو اضافه میکنیم بعد از یه مدت شکر اب میشه و مقدار آب شله زرد بیشتر میشه
حدود نیم ساعت تا یک ساعت میذاریم برنج و شکر باهم بپزن تو این مدت اگه آبش کم شد کم کم بهش آب اضافه میکنیم
وقتی برنج کاملا له شده؛هل و زعفرون دم شده و کره رو بهش اضافه میکنیم
باز نیم ساعت صبر کنید تا زعفرون کاملا رنگ بده و جا بیوفته
وقتی حس کردید غلظت شله زردتون خوبه براتون گلاب و خلال پسته و بادام و دارچین را اضافه کنید و بذارید ده دقیقه رو حرارت باشه
تقریبا دو الی سه ساعت پخت شله زرد طول میکشه