RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
قرمه سبزی رو اگه از شب قبل بذارید آروم اروم تا صبح بپزه خیلی خوشمزه تر میشه
من وقتی های که بی خوابی به سرم بزنه،شب قرمه سبزی رو تو دیگ سنگی بار میذارم و عالی میشه
اگه حوصله نداشته باشم لوبیا رو شب قبل پاک میکنم و میشورم و میریزم تو فلاسک و آب جوش میریزم تو فلاسک و درش رو میبندم، تا صبح لوبیا پخته شده
یا اگه یهو بخوام قرمه سبزی درست کنم که لوبیا و گوشت رو می ریزم تو زود پز
مواد لازم
گوشت
پیاز
لوبیا
سبزی قرمه سبزی
زردچوبه،نمک و فلفل ( من تو همه غذاهام فلفل میزنم)
پودر لیمو خشک یا خود لیمو خشک
لوبیا رو از قبل پاک میکنیم و ميشوريم و تو یه کاسه پر از آب ميريزيم به مدت چند ساعت
پیاز رو با روغن تفت میدیم و بهش گوشت رو اضافه می کنیم و بهم میزنیم تا گوشت تغییر رنگ بده
زرد چوبه و فلفل رو بهش اضافه میکنیم
لوبیا و رب گوجه رو اضافه میکنیم و یه کوچولو تفت میدیم و توش اب ميريزيم و حرارت رو بالا میبریم تا جوش بیاد و به قل قل بیوفته
بعد زیرش رو کم میکنیم تا با حرارت کم بپزه
وقتی لوبیا و گوشت تقریبا پخت،سبزی رو اضافه میکنیم و نمک
و یه ساعت قبل از خاموش کردن خورشت لیمو رو اضافه میکنیم
این عکس واسه ماه رمضانه
من وقتی های که بی خوابی به سرم بزنه،شب قرمه سبزی رو تو دیگ سنگی بار میذارم و عالی میشه
اگه حوصله نداشته باشم لوبیا رو شب قبل پاک میکنم و میشورم و میریزم تو فلاسک و آب جوش میریزم تو فلاسک و درش رو میبندم، تا صبح لوبیا پخته شده
یا اگه یهو بخوام قرمه سبزی درست کنم که لوبیا و گوشت رو می ریزم تو زود پز
مواد لازم
گوشت
پیاز
لوبیا
سبزی قرمه سبزی
زردچوبه،نمک و فلفل ( من تو همه غذاهام فلفل میزنم)
پودر لیمو خشک یا خود لیمو خشک
لوبیا رو از قبل پاک میکنیم و ميشوريم و تو یه کاسه پر از آب ميريزيم به مدت چند ساعت
پیاز رو با روغن تفت میدیم و بهش گوشت رو اضافه می کنیم و بهم میزنیم تا گوشت تغییر رنگ بده
زرد چوبه و فلفل رو بهش اضافه میکنیم
لوبیا و رب گوجه رو اضافه میکنیم و یه کوچولو تفت میدیم و توش اب ميريزيم و حرارت رو بالا میبریم تا جوش بیاد و به قل قل بیوفته
بعد زیرش رو کم میکنیم تا با حرارت کم بپزه
وقتی لوبیا و گوشت تقریبا پخت،سبزی رو اضافه میکنیم و نمک
و یه ساعت قبل از خاموش کردن خورشت لیمو رو اضافه میکنیم
این عکس واسه ماه رمضانه