RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
بیسکویت دایجستیو نصف بسته
ژله توت فرنگی یک بسته
کره 50 گرم
بستنی وانیلی یک لیوان
ژله آلوورا یک بسته
میوه یا ترافل رنگی یا خامه برای تزیین
طرز تهیه:
بیسکویت دایجستیو رو با گوشت کوب کاملا له میکنیم و با 50 گرم مخلوط میکنیم
تو قالب مخصوص میریزیم و میذاریم نیم ساعت تو یخچال که کامل خودش رو بگیره
بستنی وانیلی رو از یخچال میذاریم بیرون تا کاملا آب شه؛ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم و بستنی وانیلی آب شده رو بهش اضافه کنید و بریزید رو بیسکویت ها و بذاریئ تو یخچال که کاملا ببنده
ژله توت فرنگی رو با یه لیوان آب جوش مخلوط کنید و بذارید خنک شه(تو یخچال نذارید بذارید تو محیط خنک شه) و آروم بریزید روی لایه قبلی و بذارید تو یخچال که کامل ببنده
میتونید روش رو با خامه یا میوه تزیین کنید؛من عجله داشتم و زیاد موز نداشتیم و ژله ام اینجوری شد
آخرین ویرایش توسط مدیر: