RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
طرز تهیه انواع سمبوسه ،آموزش پخت سمبوسه،طرز پخت سمبوسه
میگو خام
گشنیز
پیاز
نان سمبوسه
نمک,فلفل؛زردچوبه,رب گوجه
میگو رو بدون اینکه پوست بگیرید با مقدار کمی آب و نمک بذارید رو حرارت,وقتی رنگش عوض شد یه دونه اش رو بردارید و از وسط نصفش کنید,اگه رنگ وسطش هم تغییر کرده بود یعنی پخته هست و آماده
وقتی پخته شد]از پوست جداشون کنید و تیکه تیکه اشون کنید
دوبرابر میگویی که دارید پیاز سرخ کنید
نمک و فلفل و زرد چوبه رو به پیاز داغ اضافه کنید و تفت بدید و بعد میگو ها رو اضافه کنید و تفت بدید
گشنیز ها رو خرد کنید و بهش اضافه کنید
اگه دوست داشتید میتونید رب گوجه بهش اضافه کنید
بعد تو نون سمبوسه بپیچید و تو روغن زیاد سرخشون کنید
آخرین ویرایش توسط مدیر: