RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
پنکیک برای صبحانه یا عصرانه عالی هست و دستور خیلی ساده داره و هیچ کار خاصی نداره و مدت زمان آماده شدنش هم کمه
مواد لازم
آرد یک و نیم پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
شیر سه چهارم پیمانه
روغن یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
آرد و شکر و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم
شیر و تخم مرغ و یک قاشق روغن رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم
ماهیتابه رو ميذاريم رو حرارت ملایم داغ شه، روغن اصلا اضافه نمیکنیم
من ماهیتابه سرامیکی بود که مطمئن بودم پنکیک نمیچسبه
وقتی ماهیتابه داغ شد یک ملاقه از مایه پنکیک ميريزيم تو ماهیتابه
وقتی رو پنکیک حباب درست شد، اروم پنکیک رو برمیگردونیم( با لیسک اطرافش رو آزاد میکنیم و برمیگردونیم)
بعد وقتی اونطرفش هم سرخ شد میذاریم تو ظرف رو روش عسل شکلات صبحانه یا هر مربایی دوست داشتید بریزید
پی نوشت: والا من تو رویام این بود که الان پنکیک با شکلات صبحانه تلخ میخورم که هرچی گشتم شکلات صبحانه تلخ نبود ،رویام رو تغییر دادم که با مربا توت فرنگی بخورم که اونم نبود ( بعضیا بردن چابهار ) این شد که روش نوتلا و عسل و انار و مروارید خوراکی ریختم
وقتی پنکیک رو میخواید برگردونید حواستون به ماهیتابه باشه، چون بینهایت داغه و وقتی دستتون بخوره بهش میچسبه
مواد لازم
آرد یک و نیم پیمانه
شکر یک قاشق غذاخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
شیر سه چهارم پیمانه
روغن یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
آرد و شکر و بکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم
شیر و تخم مرغ و یک قاشق روغن رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم
ماهیتابه رو ميذاريم رو حرارت ملایم داغ شه، روغن اصلا اضافه نمیکنیم
من ماهیتابه سرامیکی بود که مطمئن بودم پنکیک نمیچسبه
وقتی ماهیتابه داغ شد یک ملاقه از مایه پنکیک ميريزيم تو ماهیتابه
وقتی رو پنکیک حباب درست شد، اروم پنکیک رو برمیگردونیم( با لیسک اطرافش رو آزاد میکنیم و برمیگردونیم)
بعد وقتی اونطرفش هم سرخ شد میذاریم تو ظرف رو روش عسل شکلات صبحانه یا هر مربایی دوست داشتید بریزید
پی نوشت: والا من تو رویام این بود که الان پنکیک با شکلات صبحانه تلخ میخورم که هرچی گشتم شکلات صبحانه تلخ نبود ،رویام رو تغییر دادم که با مربا توت فرنگی بخورم که اونم نبود ( بعضیا بردن چابهار ) این شد که روش نوتلا و عسل و انار و مروارید خوراکی ریختم
وقتی پنکیک رو میخواید برگردونید حواستون به ماهیتابه باشه، چون بینهایت داغه و وقتی دستتون بخوره بهش میچسبه