اختصاصی مستند بادام...

GreaT VampirE

GreaT VampirE

کاربر تالار
کاربر تالار
کاربر فعال
سلاممم به بروبچ پرشین بکس...

طی درخواست های چندین تن از بروبچ و قول های که داده بودم امروز یه سری عکس های به روز و تازه از مراحل تولید بادوم گرفتم...

هرچند که قبلش بگم ببخشید که عکسا ها کاملا کامل نیست و همچنین اینکه چون هنوز فصل کامل بادوم نشده نمیشد عکس های کامل تری گرفت
پس به بزرگی خودتون ببخشید...

خب اول یه پیش توضیح بدم

بادام در مرحله اول در باغ های بزرگ بادوم کشت میشه
بادوم های به اصطلاح گلی رو میزاریم برای دونه های بادوم واسه کاشتن


بعدش توی زمین با دستگاه حفره ای به اندازه 15 سانتی تا 20 سانت ایجاد میشه و دونه های بادوم درونشون قرار میدیم و بقیه مراحل کشت که بحث اش جداس انشالا اونا رو هم شد با عکس توضیح میدم...

اینم یه عکس از بوته بادوم که بعد از کندن این شکلیه و از تو زمین در میاد
که خود بادوم روی ریشه رشد میکنه و توی خاکه ولی برگش بالای زمینه
واسه همون میگن بادوم زمینی...
این عکس بوته خشک شده اش هست...
بوته عادی برگش زیاد و سبز هست...




بعد کندن بادوم توسط کارگرها سر همون باغ بادوم کلن از ریشه اش جدا میشه و داخل کیسه های 50 کیلوییی قرار داده میشه و به انبار ها منتقل میشه
مانند این عکس....




این بادوم ها به صورت انبار شده تا زمانی نگه میدارن که لازم به برشته شدن باشن

و موقعی که لازم شد قبلش بادوم با پوست رو اول خشک میکنن
به اصطلاح افتاب میدن
که هم به روش سنتی روی خیابون میشه پهن کرد که افتاب بخوره هم روش نوین که دستگاهش موجوده دستگاهی خشک کن بادوم...


اینم یه عکس از روش سنتی خشک کردن بادم
البته که امروز چون شهر ما روز بازار بود به مقدار کمی بادوم پهن شده بود ولی مقدار خیلی بیشتر از این حرفاس...
و البته باز روی زمین پهن میشه خیلی کم پیش میاد روی همچین پلاستیک های پهن بشه چون مقدار کم بود اینجوری انجام دادننن که راحت جمع شه




بعد این مرحله بادوم میبرن جای که دستگاه دونه کردن بادوم هست و بادوم رو دستگاه از پوستش جدا میکنه
قبلانا هم این روش به صورت سنتی و دستی انجام میشد ولی الان دیگه همه چی اسون تره
شرمنده نشد این قسمت عکس ندارم


بعد اون بادوم ها رو میارن و به صورت دستی خراب ها رو ازش جدا میکنن
که تقریبا کار زمان بری هم هست...


بعد این قسمت میرسه به قسمت برشته یا همون سرخ کردن بادم

اینم یه عکس از کوره بادوم یا به اصطلاح بهش میگن پاتیل بادوم...



البته این کوره نوینش قبلا سنتیشو هم داشتیم...

بعد سرخ کردن بادوم درون این
و الک کردن بادوم


باید به بادوم ها نمک و نمک اب زد
اینم میز نمک زنی




بعد این بادوم ها اماده شد
اونا رو داخل زنبیل های بزرگ میریزیم که سرد بشن چون بادوم گرم رو پلاستیک بزنی خراب میشه...


اینم عکس...



اینم تقدیم برو بکس باحال پرشین بکس....



بعد اینکه بادوم ها سرد شد...
اون رو داخل پلاستیک های 5 کیلیویی بادومی قرار میدن و انبار میکنن برای فروش...


اینم عکس...



تقریبا مراحل کاملش همین بود ولی خب شرمنده که عکسام داغون بود ببخشید
همشون رو خودم شخصی گرفتم و منابع ام هم محدود بودن
دیگه یه توضیح کلی بود
انشالا که جبران کنم...



اینم تقدیم به اونی که میگفت پسته میخوام:چشمک:دی




موفق و سربلند و پیروز و پایدار باشید:هه

روز خوش...
 
Cool girl

Cool girl

کاربر تالار
کاربر تالار
:دی اووووه اوووووه نميدونستم يه بادوم انقد مراحل داره :دی :لول خدايي خسته نباشيد كارتون خيلي زياده واقعن....من قبلا فك ميكردم از درخت ميچيننش :دی :دی اينكه ديگه چه چيزايي راجع بهش فك ميكردم بدون شرح :دی
خلاصه مرسي كلي به اطلاعات عموميه بچه ها اضافه شد :هه
 
lighting

lighting

Light Of GuidancE
کاربر ماندگار
:لول
طی گفته های مرتضی اینا تازه هیچی نیست:|
کار اصلیشون هنوز شروع نشده:||
خیلی باحاله ولی:دی
مرسی:)
پسته ها مخصوصا:هه
 
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا