RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
پیاز داغ و سیر داغ
نعنا
بادمجون
گردو چرخ شده
روغن
نمک و زردچوبه
بادمجون ها رو پوست بگیرد و روش نمک بپاشید و بذارید یه ساعت بمونه و بعد بادمجون ها رو بشورید و بذارید آبش کامل بره و تو روغن سرخشون کنید
پیاز داغ و سیر داغ رو جدا جدا درست کنید
بادمجون ها رو بریزید تو یه ماهیتابه و کشک به همراه یک الی دو لیوان(بستگی به مقدار بادمجون ها داره) بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم پخته شه
سیر داغ و پیاز داغ و گردو چرخ شده و نمک و زرد چوبه رو بهش اضافه کنید
برای خمیر تارت
مواد لازم برای خمیر تارت
آرد سفید 300 گرم
کره سرد 125 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر نصف پیمانه
آرد را با کره سرد مخلوط میکنیم و اینقدر با دست ورز میدیم که شبیه خرده نون شود
تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و باز با دست ورز میدهیم
شیر را به مواد اضافه میکنیم و بهم میزنیم تا یکدست شه
اگه خمیر شل هست و به دست میچسبه باز بهش ارد اضافه کنید
خمیر نباید به دست بچسبد
به مدت 30 دقیقه در فر با درجه 180 میگذارید تا پخته شود