آجيل مانده عامل آلرژي هاي پوستي | News

  • شروع کننده موضوع M.Bagheri
  • تاریخ شروع
M.Bagheri

M.Bagheri

مدیر کل تالار
مدیریت کل تالار
پرشین بکس :

يك متخصص تغذيه با اشاره به فرآوري آجيل هاي مانده به كمك رنگ هاي مصنوعي توسط برخي عرضه كنندگان سودجو، مي تواند منجر به بروز حساسيت  و آلرژي هاي شديد پوستي در افرادي كه زمينه آلرژي دارند شود، گفت: همچنين اگر آجيل مانده و قارچ زده باشد، ممكن است منجر به توليد سم آفلاتوكسين در بدن شود كه در ابتلا به سرطان كبد نقش مهمي دارد.دكتر سيدضياء الدين مظهري در گفت وگو با ايسنا با اشاره به اين  كه پيش از فرا رسيدن تعطيلات، برخي سودجويان بي انصافي كرده و آجيل هاي مانده يا كرم  زده را با رنگ هاي غيرمجاز به صورت جداگانه يا مخلوط با آجيل هاي تازه، عرضه مي كنند، خاطرنشان كرد: مصرف اين آجيل ها علاوه بر اضافه وزن، مي تواند ضررهاي زيادي براي بدن به دنبال داشته باشد.
مظهري درباره رنگ هاي غيرمجازي كه به آجيل ها اضافه مي شود،  اظهار داشت: رنگ هايي كه به مواد غذايي افزوده مي شود بايد پايه تغذيه اي نظير بتاكاروتن طبيعي، پوست انار و مانند آن داشته باشد؛ در حالي كه در رنگ هاي مصنوعي از فلزات سنگين چون جيوه و سرب استفاده مي شود.
وي تاكيد كرد: اين رنگ هاي مصنوعي در افرادي كه زمينه آلرژي دارند، مي تواند منجر به بروز حساسيت و آلرژي هاي شديد پوستي شود. همچنين اگر آجيل مانده و قارچ زده باشد، ممكن است منجر به توليد سم آفلاتوكسين در بدن شود كه در ابتلا به سرطان كبد نقش مهمي دارد.
مظهري همچنين با بيان اين كه آجيل ها سرشار از انرژي هستند، ابراز داشت: معمولا زماني كه فرد شروع به مصرف آجيل مي نمايد به علت خوش طعمي و تردي آن متوجه ميزان افزايش دريافتي انرژي نمي شود؛ همين مساله موجب افزايش ذخاير چربي و همچنين فشارخون مي شود.


منبع : جام جم
 
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا