اختصاصی دستور تهیه چای لاته

هتل های مشهد

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
عضویت
19 سپتامبر 2012
ارسال ها
599
لایک ها
17,756
#1
چای لاته،یک چای پر طرفدار بین مردم هست که در رستوران ها بعد غذا میارن که به هضم غذا کمک میکنه
من دستورش رو از یه آقایی که رستوران دریایی داشت گرفتم
چای رو با دوتا چوب دارچين و نصف قاشق زنجبيل دم میدیم
شیر و شکر رو میذارم رو حرارت تا جوش بیاد
وقتی جوش اومد چای رو بهش اضافه میکنیم

میتونیم به شیر گل محمدی یا وانیل اضافه کنیم
میتونیم زنجبيل بیشتر تو چای بریزید که بستگی به خودتون داره
IMG_20170411_222059.jpg