RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
مواد لازم برای حلوا عسلی
آرد یک پیمانه
روغن به میزان لازم
شکر 1/5 پیمانه
گلاب 1/5 پیمانه
آب زعفران دم کرده 1 پیمانه
هل به میزان لازم
زعفران دم کرده با گلاب و شکر مخلوط میکنید و روی حرارت میگذارید که جوش بیاد,اما نذارید که زیاد بجوشه و بخار شه
آرد سفید رو الک کنید و در قابلمه بریزید و تفت بدید(یه خرده طول میکشه چون باید بوی خامی از بین بره)
روغن رو کم کم به آرد اضافه میکنید و تند تند از یک جهت هم میزنید تا آرد نسوزه
وقتی آرد تغییر رنگ داد و طلایی شد از روی حرارت برش میدارید و شهد رو بهش اضافه میکنید و هم زمان بهم میزیند
اگه بخواید حلوا در خمیر تارت باشه
مواد لازم برای خمیر تارت
آرد سفید 300 گرم
کره سرد 125 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر نصف پیمانه
آرد را با کره سرد مخلوط میکنیم و اینقدر با دست ورز میدیم که شبیه خرده نون شود
تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و باز با دست ورز میدهیم
شیر را به مواد اضافه میکنیم و بهم میزنیم تا یکدست شه
اگه خمیر شل هست و به دست میچسبه باز بهش ارد اضافه کنید
خمیر نباید به دست بچسبد
به مدت 30 دقیقه در فر با درجه 180 میگذارید تا پخته شود