RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
همبرگر خانگی
گوشت چرخ شده
پیاز دو عدد رنده شده آبش گرفته شده
خامه یک قاشق
آرد سوخاری یک پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد
جعفری به دلخواه
نمک و فلفل
گوشت رو از شب میذاریم تو یخچال که خون آبه داشته باشه
روز بعد گوشت رو میذاریم تو ماهیتابه، میذاریم رو حرارت تا ده میشماریم از رو حرارت برمیداریم و ورز میدیم، چنگ نزنید گوشت رو
اینکارو چهار بار میکنیم، مواظب باشید گوشت تغییر رنگ نده
پیاز و زرده تخم مرغ و خامه و نمک و فلفل رو باهم میزنیم و گوشت را بهش اضافه میکنیم،اگه دوست داشتید مقداری جعفری اضافه کنید، روش سلفون میکشیم و یه ساعت میذاریم تو یخچال
بعد از یک ساعت با کاسه یا درب شیشه قالب میزنیم و میزنیم تو آرد سوخاری و تو روغن با حرارت زیاد سرخ میکنیم