RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
مواد لازم
گوشت
نخود و لوبیا
سیب زمینی
نمک و فلفل و زیره، زردچوبه، گرد لیمو عمانی
پیاز
رب گوجه
نخود و لوبیا رو چند ساعت خیس میکنیم که نفخش گرفته شه
گوشت و با پیاز تفت میدم و بهش زردچوبه و فلفل اضافه میکنم
اگه نمک رو الان اضافه کنید رنگ گوشت تیره میشه و دیر میپزه
بهش آب اضافه میکنیم و میذاریم رو حرارت زیاد تا جوش بیاد
نخود و لوبیا و رب گوجه اضافه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم که اروم اروم بپزه
بعد از اینکه نخود و لوبیا و گوشت پختن سیب زمینی رو پوست میکنیم و درسته به آبگوشت اضافه میکنیم
نمک و زیره ( برای عطر آبگوشت) و گرد لیمو عمانی اضافه می کنیم
نکته
اگه دوست داشتید تو آبگوشت دنده و استخون قلم هم بریزید که خوشمزه تر میشه
اگه آبگوشت تو دیگ سنگی و از صبح بار بذاریم که اروم اروم حاضر شه بهتر میشه
میتونید برای اینکه آبگوشت خوشرنگتر بشه،زعفرون بریزد داخلش