RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
کیک شکلاتی خیلی خوشمزه ای هست
می تونید بینش گاناش، خامه یا شکلات تلخ بزنید
مواد لازم
آرد دو پیمانه
پودر کاکائو یک دوم پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق
روغن یک دوم پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
آب جوش یک دوم پیمانه
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
پودر شکر یک و نیم پیمانه
پودر نسکافه یک قاشق چای خوری
تخم مرغ دو عدد
شیر یک پیمانه
همه مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم و چند بار الک میکنیم
وسط مواد خشک رو گود میکنیم و مایعات رو کم کم بهش اضافه میکنیم و با لیسک بهم میزنیم
همزن روشن میکنیم و پنج دقیقه با دور کند همزن مواد رو بهم میزنیم
فر رو با دمای 180 درجه روشن میکنیم و میذاریم گرم بشه
مایه کیک رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و قالب رو ارد پاشی میکنیم یا کاغذ روغنی ته قالب میندازم
به مدت سی دقیقه تو فر میذاریم، یه خلال تمیز رو میزنیم تو کیک اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک کاملا پخته
نصف دیگه مایه کیک رو هم درست میکنیم
وقتی کاملا کیک خنک شد میتونیم روش گاناش بریزیم یا خامه کشی کنیم
من بین دوتا کیک شکلات تلخ زدم و روش شکلات تخته ای رنده کردم
می تونید بینش گاناش، خامه یا شکلات تلخ بزنید
مواد لازم
آرد دو پیمانه
پودر کاکائو یک دوم پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق
روغن یک دوم پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
آب جوش یک دوم پیمانه
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
پودر شکر یک و نیم پیمانه
پودر نسکافه یک قاشق چای خوری
تخم مرغ دو عدد
شیر یک پیمانه
همه مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم و چند بار الک میکنیم
وسط مواد خشک رو گود میکنیم و مایعات رو کم کم بهش اضافه میکنیم و با لیسک بهم میزنیم
همزن روشن میکنیم و پنج دقیقه با دور کند همزن مواد رو بهم میزنیم
فر رو با دمای 180 درجه روشن میکنیم و میذاریم گرم بشه
مایه کیک رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و قالب رو ارد پاشی میکنیم یا کاغذ روغنی ته قالب میندازم
به مدت سی دقیقه تو فر میذاریم، یه خلال تمیز رو میزنیم تو کیک اگه تمیز بیرون اومد یعنی کیک کاملا پخته
نصف دیگه مایه کیک رو هم درست میکنیم
وقتی کاملا کیک خنک شد میتونیم روش گاناش بریزیم یا خامه کشی کنیم
من بین دوتا کیک شکلات تلخ زدم و روش شکلات تخته ای رنده کردم