RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
مواد لازم
تخم مرغ سه عدد
آرد 250 گرم
شکر 200 گرم
نسکافه سه قاشق غذاخوری
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق غذاخوری
وانیل. 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ و روغن رو باهم مخلوط میکنیم و به مدت سه دقیقه با همزن میزنیم
نسکافه رو با شیر مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم
وانیل رو اضافه میکنیم
آرد رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم سه بار الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و با لیسک بهم میزنیم
ته قابلمه نچسب رو سه قاشق غذاخوری روغن ميريزيم، میذاریم رو حرارت، حتما قابلمه باید رو شعله پخش کن باشه والا کیک میسوزه
مایع کیک رو ميريزيم تو قابلمه و حرارت رو کم میکنیم مثل وقتی که برنج دم میدیم، حتما دمی رو در قابلمه میذاریم اگه نذاریم عرق میکنه و میریزه تو کیک و کیک خراب میشه
تا بیست دقیقه نباید در قابلمه رو باز کنیم
بعد چهل دقیقه یه سیخ چوبی تو کیک فرو میکنم اگه تمیز بیرون اومد کیک پخته
بعد کیک رو تو یه ظرف برمیگردونیم و اونطرفش رو ميذاريم تو قابلمه تا بپزه، اینطرف سریع میپزه، مواظب باشید نسوزه
تخم مرغ سه عدد
آرد 250 گرم
شکر 200 گرم
نسکافه سه قاشق غذاخوری
شیر نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق غذاخوری
وانیل. 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ و روغن رو باهم مخلوط میکنیم و به مدت سه دقیقه با همزن میزنیم
نسکافه رو با شیر مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم
وانیل رو اضافه میکنیم
آرد رو با بکینگ پودر مخلوط میکنیم سه بار الک میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و با لیسک بهم میزنیم
ته قابلمه نچسب رو سه قاشق غذاخوری روغن ميريزيم، میذاریم رو حرارت، حتما قابلمه باید رو شعله پخش کن باشه والا کیک میسوزه
مایع کیک رو ميريزيم تو قابلمه و حرارت رو کم میکنیم مثل وقتی که برنج دم میدیم، حتما دمی رو در قابلمه میذاریم اگه نذاریم عرق میکنه و میریزه تو کیک و کیک خراب میشه
تا بیست دقیقه نباید در قابلمه رو باز کنیم
بعد چهل دقیقه یه سیخ چوبی تو کیک فرو میکنم اگه تمیز بیرون اومد کیک پخته
بعد کیک رو تو یه ظرف برمیگردونیم و اونطرفش رو ميذاريم تو قابلمه تا بپزه، اینطرف سریع میپزه، مواظب باشید نسوزه