RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
پیاز داغ و سیر داغ
نعنا
بادمجون
گردو چرخ شده
روغن
نمک و زردچوبه
بادمجون ها رو پوست بگیرد و روش نمک بپاشید و بذارید یه ساعت بمونه و بعد بادمجون ها رو بشورید و بذارید آبش کامل بره و تو روغن سرخشون کنید( آگه بادمجون خیس باشه زیاد روغن میبره)
پیاز داغ و سیر داغ رو جدا جدا درست کنید
بادمجون ها رو بریزید تو یه ماهیتابه و کشک به همراه یک الی دو لیوان(بستگی به مقدار بادمجون ها داره) بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم پخته شه
سیر داغ و پیاز داغ و گردو چرخ شده و نمک و زرد چوبه رو بهش اضافه کنید، بذارید با حرارت ملایم جا بیوفته
ما تو کشک بادمجان زیاد زرد چوبه میریزم، خوشگلتر میشه