اختصاصی دستور کشک بادمجان

RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
IMG-20151008-WA0017.jpg
کشک
پیاز داغ و سیر داغ
نعنا
بادمجون
گردو چرخ شده
روغن
نمک و زردچوبه

بادمجون ها رو پوست بگیرد و روش نمک بپاشید و بذارید یه ساعت بمونه و بعد بادمجون ها رو بشورید و بذارید آبش کامل بره و تو روغن سرخشون کنید( آگه بادمجون خیس باشه زیاد روغن میبره)

پیاز داغ و سیر داغ رو جدا جدا درست کنید
بادمجون ها رو بریزید تو یه ماهیتابه و کشک به همراه یک الی دو لیوان(بستگی به مقدار بادمجون ها داره) بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم پخته شه
سیر داغ و پیاز داغ و گردو چرخ شده و نمک و زرد چوبه رو بهش اضافه کنید، بذارید با حرارت ملایم جا بیوفته
ما تو کشک بادمجان زیاد زرد چوبه میریزم، خوشگلتر میشه
 
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا