TaurohtaR
The Ranger
مدیر بخش
سلام سوال شیمی دارم
انحلال پذیری شکر در آب در دمای 20 C در 100 سی سی آب 205 گرم است. اگر به ازای هر 20 C افزایش دما انحلال پذیری 50 گرم افزایش یابد، با سرد نمودن 200 CC محلول سیر شده ی شکر در آب در دمای 60 C ، تا دمای 20 C چند گرم بلور نبات تشکیل میشود ؟
با تشکر تو نوبت دوم اومده بود نتونستم بنویسم
انحلال پذیری شکر در آب در دمای 20 C در 100 سی سی آب 205 گرم است. اگر به ازای هر 20 C افزایش دما انحلال پذیری 50 گرم افزایش یابد، با سرد نمودن 200 CC محلول سیر شده ی شکر در آب در دمای 60 C ، تا دمای 20 C چند گرم بلور نبات تشکیل میشود ؟
با تشکر تو نوبت دوم اومده بود نتونستم بنویسم