[سوال] انحلال پذیری و بلور شکر :|

TaurohtaR

TaurohtaR

The Ranger
مدیر بخش
سلام :دی سوال شیمی دارم :|

انحلال پذیری شکر در آب در دمای 20 C در 100 سی سی آب 205 گرم است. اگر به ازای هر 20 C افزایش دما انحلال پذیری 50 گرم افزایش یابد، با سرد نمودن 200 CC محلول سیر شده ی شکر در آب در دمای 60 C ، تا دمای 20 C چند گرم بلور نبات تشکیل میشود ؟

با تشکر :دی تو نوبت دوم اومده بود نتونستم بنویسم :|
 
TaurohtaR

TaurohtaR

The Ranger
مدیر بخش
ربطی نداره خب، باید حساب کنیم که اگه محلول سیرشده سرد شه چقدرش بلور میشه :|
 
TaurohtaR

TaurohtaR

The Ranger
مدیر بخش
راه حل لطفاً :دی

بعدشم اینکه مطمئنی اینه جواب ؟! کلِ محلول 200 CC هست، از اونجایی که سیر شدس تهش میتونه 200 گرم شکر باشه دیگه :| چجوری 820 گرم شد ؟ o.O
 
killer666

killer666

demon is back
مدیر بازنشسته
100 میشه
راه حل : در دمای 20 و 200 سی سی میشه 410 گرم شکر
از اونجایی هر 20 درجه 50 گرم افزایش میکنه تو دمای 60 میشه 510
حالا اگه دما دوباره بیاد رو 20 درجه 100 گرم اون وسط تبدیل به بلور میشه
 
TaurohtaR

TaurohtaR

The Ranger
مدیر بخش
درسته، من اشتباه کردم تو پست قبلیم، منتها گزینه ها :

610
305
200
400
 
TaurohtaR

TaurohtaR

The Ranger
مدیر بخش
خب، جواب 200 میشه !

photo_2015-07-07_22-33-23.jpg



تو دمای 20 درجه، تو 100 سی سی آب، 205 گرم شکر حل میشه، مسئله گفته که با افزایش هر 20 درجه 50 گرم به حل شدن اضافه میشه، از این ورم آب دوم رو 60 درجس، در نتیجه 205 + 50 + 50، میشه 305 ، حالا از این ور گفته که 200 سی سیه این آب، ولی اونی که ما حساب کردیم 100 سی سیه، بنابراین اطلاعاتو ضرب تو 2 میکنیم، که میشه 305 * 2 = 610 ، از یه طرف آب اول رو باید با 200 سی سی حساب کنیم که میشه 205 * 2 = 410 ، بعدش این 2 تا رو از هم کم میکنیم تا میزان رسوب به دست باید که 610 - 410 = 200

:دی
 
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا