RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
مواد لازم
میگو
سیب زمینی
پیاز
رب گوجه فرنگی
زرد چوبه
لیمو خشک
نمک و فلفل
آبلیمو
روغن مایع
سر و پوست میگو رو جدا میکنیم و پشت میگو رو میشکافیم و روده آن را در میاوریم
بعد میگو ها رو ميشوريم و در ظرفی ریخته
یک عدد پیاز رنده میکنیم و آب پیاز را در میگو می ریزیم مقداری نمک و زردچوبه و فلفل و آبلیمو اضافه میکنیم و بهم میزنیم و در آخر روی میگو یک پیاز درشت خرد میکنیم
بعد از نیم ساعت میگو ها را در می آوریم و در آبکش ميريزيم، دقت کنید هیچ پیازی با میگو نباشه چون پیاز زود میسوزه
سیب زمینی ها رو بصورت نگینی یا خلال تیکه میکنیم و جداگانه سرخ میکنیم، من یه کوچولو زرد چوبه به سیب زمینی زدم تا خوش رنگ باشه
حالا میگو ها رو سرخ میکنیم، وقتی میگو رو ميريزيم تو روغن میگو آب میندازه، حرارت رو کم میکنیم تا این آب تموم شه و میگو سرخ بشه
بعضی ها میگن میگو سرخ شه سفت میشه و دوست دارن نرم تر باشه، که زودتر میگو رو از روغن بیرون بیارن
بعد سیب زمینی ها را اضافه میکنیم به همراه رب گوجه و مقداری گرد لیمو خشک و باهم مخلوط میکنیم
میگو
سیب زمینی
پیاز
رب گوجه فرنگی
زرد چوبه
لیمو خشک
نمک و فلفل
آبلیمو
روغن مایع
سر و پوست میگو رو جدا میکنیم و پشت میگو رو میشکافیم و روده آن را در میاوریم
بعد میگو ها رو ميشوريم و در ظرفی ریخته
یک عدد پیاز رنده میکنیم و آب پیاز را در میگو می ریزیم مقداری نمک و زردچوبه و فلفل و آبلیمو اضافه میکنیم و بهم میزنیم و در آخر روی میگو یک پیاز درشت خرد میکنیم
بعد از نیم ساعت میگو ها را در می آوریم و در آبکش ميريزيم، دقت کنید هیچ پیازی با میگو نباشه چون پیاز زود میسوزه
سیب زمینی ها رو بصورت نگینی یا خلال تیکه میکنیم و جداگانه سرخ میکنیم، من یه کوچولو زرد چوبه به سیب زمینی زدم تا خوش رنگ باشه
حالا میگو ها رو سرخ میکنیم، وقتی میگو رو ميريزيم تو روغن میگو آب میندازه، حرارت رو کم میکنیم تا این آب تموم شه و میگو سرخ بشه
بعضی ها میگن میگو سرخ شه سفت میشه و دوست دارن نرم تر باشه، که زودتر میگو رو از روغن بیرون بیارن
بعد سیب زمینی ها را اضافه میکنیم به همراه رب گوجه و مقداری گرد لیمو خشک و باهم مخلوط میکنیم