P
porya1367
کاربر تالار
کاربر تالار
موزه نان مشهد
موزه نان مشهد در آبان ماه ۱۳۹۰ افتتاح شد که این موزه در نوع خود نخستین در ایران و خاورمیانه بشمار می آید .موزه نان الهام گرفته از معماری سنتی ایران با استفاده از ساده ترین مصالح (آجر ایرانی ، کاهگل ، چوب و گچ) و ….ساخته شده و هر بازدیده کننده تور لحظه آخری از دیدن این صحنه ها لذت می برد.این موزه به منظور ترویج فرهنگ استفاده از نانهای سنتی و آشنایی نسل جوان با تولید اینگونه نانها به همت بخش خصوصی راه اندازی شد.موزه نان که از دیدنی های تور لحظه آخری است ، با تکیه بر معماری سنتی با هدف فعالیت فرهنگی و سیاست تبلیغاتی شرکت و نیاز کارفرما مطرح شده است . در طراحی موزه اساس طراحی با معماری سنتی-ایرانی با استفاده از ساده ترین مصالح (آجر ایرانی ، کاهگل ، چوب و گچ) و هنر استاد کاران در خلق رسمی بندی و گره چینی ها و . . . مورد نظر قرار گرفته است . با توجه به ابعاد سالن (20/5*27) متر فضای طولی 27 متر ، تبدیل به چهار فضا گردیده که به ترتیب فضای ورودی موزه ، فضای خاک ، فضای آب ، فضای آتش و قسمتی نیز جهت گالری عکس نان طراحی شده است . در فضای خاک اشاره ای به مراحل سه گانه کاشت ، داشت، برداشت محصول گندم شده که در یک زمین کشاورزی باچند مانکن و تجهیزات کشاورزی با مقیاس کوچک و تصویری نیز به صورت پس زمینه زمین کشاورزی و منازل مسکونی روستایی را تا بینهایت نمایش میدهد . در فضای آب ، شیوه های مختلف سنتی تولید آرد از گندم بصورت آسیاب آبی ، آسیاب بادی(آسباد) ، دستاس و . . . طراحی گردیده است . در فضای آتش نیز انواع روش های سنتی پخت نان از قبیل نان سنگک ، تنور ایستاده ، تنور زمینی و ساج و . . . طراحی گردیده است. در تور لحظه آخری ما شرکت کنید و بهترین سفر به شهر مقدس مشهد را تجربه کنید.
موزه نان مشهد در آبان ماه ۱۳۹۰ افتتاح شد که این موزه در نوع خود نخستین در ایران و خاورمیانه بشمار می آید .موزه نان الهام گرفته از معماری سنتی ایران با استفاده از ساده ترین مصالح (آجر ایرانی ، کاهگل ، چوب و گچ) و ….ساخته شده و هر بازدیده کننده تور لحظه آخری از دیدن این صحنه ها لذت می برد.این موزه به منظور ترویج فرهنگ استفاده از نانهای سنتی و آشنایی نسل جوان با تولید اینگونه نانها به همت بخش خصوصی راه اندازی شد.موزه نان که از دیدنی های تور لحظه آخری است ، با تکیه بر معماری سنتی با هدف فعالیت فرهنگی و سیاست تبلیغاتی شرکت و نیاز کارفرما مطرح شده است . در طراحی موزه اساس طراحی با معماری سنتی-ایرانی با استفاده از ساده ترین مصالح (آجر ایرانی ، کاهگل ، چوب و گچ) و هنر استاد کاران در خلق رسمی بندی و گره چینی ها و . . . مورد نظر قرار گرفته است . با توجه به ابعاد سالن (20/5*27) متر فضای طولی 27 متر ، تبدیل به چهار فضا گردیده که به ترتیب فضای ورودی موزه ، فضای خاک ، فضای آب ، فضای آتش و قسمتی نیز جهت گالری عکس نان طراحی شده است . در فضای خاک اشاره ای به مراحل سه گانه کاشت ، داشت، برداشت محصول گندم شده که در یک زمین کشاورزی باچند مانکن و تجهیزات کشاورزی با مقیاس کوچک و تصویری نیز به صورت پس زمینه زمین کشاورزی و منازل مسکونی روستایی را تا بینهایت نمایش میدهد . در فضای آب ، شیوه های مختلف سنتی تولید آرد از گندم بصورت آسیاب آبی ، آسیاب بادی(آسباد) ، دستاس و . . . طراحی گردیده است . در فضای آتش نیز انواع روش های سنتی پخت نان از قبیل نان سنگک ، تنور ایستاده ، تنور زمینی و ساج و . . . طراحی گردیده است. در تور لحظه آخری ما شرکت کنید و بهترین سفر به شهر مقدس مشهد را تجربه کنید.
آخرین ویرایش: