RAHA
عمه برادرزاده
مدیر بخش
شاه میگو
آبلیمو
پیاز
آرد
پودر سوخاری
تخم مرغ
نمک و فلفل
شاه میگو ها رو تمیز میکنید
رگ پشتش رو میگیرید
تو آبلیمو و نمک و فلفل و پیاز به مدت 2 ساعت میخوابونیم
اگه دوست داشتید میتونید پودر سیر هم اضافه کنید
بعد از دو ساعت میگو ها رو از آبلیمو در میارید و میریزید تو آبکش
آرد و پودر سوخاری رو باهم مخلوط میکنید
تخم مرغ رو میشکونیم و با چنگال بهم میزنیم
میگو رو میزنیم تو مخلوط آرد و پودر سوخاری و تخم مرغ و باز تو مخلوط آرد و پودر سوخاری میزنیم و تو روغن سرخ میکنیم