elina7301
کاربر تالار
کاربر تالار
سه قاشق غذاخوری تخم ریحان رادر۳لیوان آب بخیسانید میتوانیداین محلول رادریخچال بگذارید تاخنک شود ودرصورت تمایل هرنوع عرقیات خوش طعم کننده نظیر گلاب بیدمشک به آن اضافه کنید تخم ریحان پس از خیس خوردن یک لعاب تشکیل میدهدوهنگامی که درفاصله روز وهنگام گرسنگی آن را میخورید بلافاصله یک حالت سیری بسیارعالی ایجادمیکنداگرحس گرسنگی شماکمترشدولی به آن میزان که میخواهید هنوزگرسنگی سرکوب نشد می توانید یامقدار تخم ریحان راافزایش دهید مثلا ۴قاشق در ۲لیوان ''' ویااینکه کلا مصرف راافزایش دهید مثلا مصرف رااز۳لیوان درروز به هرتعداد لیوان که باعث حالت سیری کامل شودافزایش دهید'''' این خیسانده تادوسه روز دریخچال قابل نگهداری است [emoji4] [emoji4] [emoji4] [emoji6] [emoji6] [emoji6] [emoji39] [emoji39] [emoji39] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji8]