چگونگی طراحی اپلیکیشن «تخته صدا» به وسیله ابزار اپ اینونتور

P4NISh3R

P4NISh3R

Comming soon...
مدیر بازنشسته
22.png

در این نوشته سعی داریم که چگونگی طراحی و ایجاد اپلیکیشن های دلخواه آندرویدی به وسیله ابزار تولید اپلیکیشن های آندروید (Android App Inventor) و بدون نوشتن کدهای پیچیده را برای شما شرح دهیم. این کار بسیار آسان بوده و نیاز به دانش فنی بالایی ندارد.
(از این به بعد در طول این نوشته، ابزار تولید اپلیکیشن های آندروئیدی را به اختصار “اپ اینونتور” می نامیم)
اپلیکیشن «تخته صدا» (Soundboards) یکی از ساده ترین اپلیکیشن هایی است که می توان از طریق برنامه اپ اینونتور طراحی کرد. به همین دلیل٬ در این نوشته، چگونگی ایجاد یک “تخته صدا” را به شما آموزش خواهیم داد. تخته صدا در واقع اپلیکیشنی است که به کاربر این امکان را می دهد تا با کلیک بر روی دکمه هایی که در اپلیکیشن تعبیه شده، صداهای مختلفی را تولید نماید.
این مقاله توسط میچ بارتلت از سایت Technipages نوشته شده و پس از ترجمه توسط تیم گویا آی تی در اختیار شما همراهان همیشگی مجله قرار گرفته است. میچ در وبسایت ذکر شده، ترفندهای حرفه ای مربوط به گوشی های هوشمند را آموزش می دهد.

نصب و اجرای اپ اینونتور به منظور طراحی اپلیکیشن
نخست٬ باید اطمینان حاصل کنید که جاوا نسخه ۱.۶ یا بالاتر روی کامپیوترتان نصب شده باشد که در صورت عدم نصب می توانید آن را از طریق آدرس http://www.java.com دانلود کنید. وقتی جاوا را روی رایانه خود نصب کردید٬ برنامه اپ اینونتور را از طریق دستور العمل خاص سیستم عامل خود نصب کنید. براش مشاهده دستورالعمل مربوط به سیستم عامل رایانه خود از لینک های زیر استفاده نمایید.
در مرحله بعد، از بخش My Projects در وبسایت اپ اینونتور بازدید کنید. پس از ساخت یک حساب کاربری، وارد آن شده و در صورت لزوم با شرایط استفاده از سرویس موافقت کنید. روی دکمه New کلیک کرده تا ساخت اپلیکیشن جدیدی را شروع کنید.
4.gif


یک اسم منحصر به فرد به اپلیکیشن خود اختصاص داده و سپس روی OK کلیک کنید.
5.gif

مشاهده گر (viewer) اپ انونتور ظاهر می شود. این صفحه به ما نشان می دهد که وقتی اپلیکیشن آماده شد٬ به چه صورتی نمایش داده خواهد شد. نخست٬ باید عنوانی برای این صفحه انتخاب کنیم. در بخش Components گزینه Screen1 را انتخاب کنید. در بخش Properties می توانید فیلد Title را به نام اپلیکیشن خود تغییر دهید.
6.gif

حالا می توانیم آیتم ها را روی صفحه مرتب کنیم. قصد داریم دکمه های تخته صدای خود را در ستون ها و ردیف هایی به صورت منظم قرار دهیم. برای این کار در بخش Palette گزینه Screen Arrangement را انتخاب کرده و گزینه TableArrangement را با استفاده از ماوس روی مشاهده گر می کشیم و رها می کنیم. (Drag and Drop)
7.gif

حالا نوبت این است که تنظیمات Properties را برای مؤلفه TableArrangement1 انجام دهیم. در اینجا قصد داریم ۳ ستون و ۳ ردیف تعریف کنیم. پس عدد ۳ را در هر دو باکس مربوطه وارد می کنیم.
8.gif

برای اجرای صدا نیاز به مؤلفه مجزایی داریم. در بخش Palette گزینه Media را انتخاب کرده و مؤلفه Player را به کمک عملیات کشیدن و رها کردن به مشاهده گر منتقل کنید. این مؤلفه در در بخش Non-visible components تحت عنوان Player1 ظاهر می شود.
9.gif

اکنون باید صداها را به پروژه خود اضافه کنیم. اپ اینونتور از فایل های با پسوند MP3 و WAV با حجم کمتر از ۳ مگابایت پشتیبانی می کند. برای اضافه کردن این فایل ها٬ مؤلفه Player1 را انتخاب کرده٬ سپس به فیلد Source می رویم. روی دکمه Add کلیک کرده و سپس برای آپلود فایل های صدا از کامپیوتر خود٬ گزینه Browse را انتخاب می کنیم. برای افزودن چند فایل صدا٬ همین مراحل را تکرار می کنیم.
10.gif

به منظور تخصیص یک دکمه به هر صدا٬ گزینه Button را در بخش Basic انتخاب کرده و روی کادر TableArrangement1 در مشاهده گر رها می کنیم. با این شیوه امکان قرار دادن هر دکمه در یک ردیف و ستون خاص وجود دارد.
11.gif

هر یک از دکمه ها را در بخش Components انتخاب کرده و عنوان آن ها را مطابق با صدایی که قرار است اجرا کنند تغییر می دهیم.
12.gif

کار ما با صفحه مشاهده گر تمام شد. اپلیکیشن مورد نظر در حال حاضر به این شکل درآمده است.
13.gif

حالا باید رفتار آیتم های روی صفحه را کنترل کنیم. برای شروع روی Open the Blocks Editor کلیک کنید. تنظیمات را طوری قرار دهید که فایل را باز کرده و اگر اجازه خواسته شد٬ با آن موافقت کنید.
14.gif

روی تب My Blocks کلیک کنید. Button1 را انتخاب کرده و کادر Button1.Click را به سمت راست صفحه بکشید. این کار را برای تک تک دکمه هایی که به اپلیکیشن خود اضافه کرده اید تکرار کنید (Button2 ، Button3 و …).
15.gif

گزینه Player1 را از زیر تب My Blocks انتخاب کرده و بلوک Player1.Source را روی بلوک Button1.Click بکشید. بلوک باید در جای خود متصل شود. برای سایر بلوک های button click نیز یک بلوک Player1.Source قرار دهید (Button2.Click٬ Button3.Click و …).
16.gif

روی تب Built-In کلیک کرده و گزینه Text را انتخاب می کنیم. سپس بلوک text را به سمت راست کشیده و آن را به بلوک Player1.Source متصل کنید.
17.gif

کادر text صدایی را که قرار است پخش شود تعیین می کند. در بلوک جاری روی text کلیک کرده و نام آن را مطابق با صدایی که قرار است Button1 پخش کند تغییر می دهیم. در مثال ما٬ Button1 قرار است صدای «منگنه» (Punch) باشد٬ بنابراین نام آن را به Punch.mp3 تغییر می دهیم.
18.gif

کادر text را روی تک تک بلوک های Player1.Source کشیده و نام هر یک را مطابق با صدای آن تغییر می دهیم.
19.gif

حالا که صدای هر دکمه تنظیم شد٬ تنها کاری که باقی می ماند این است که به اپلیکیشن بگوییم که وقتی روی دکمه کلیک می شود صدای مخصوص آن را پخش کند. به این منظور٬ روی تب My Blocks کلیک کرده و Player1 را انتخاب می کنیم. بلوک Player1.Start را روی Button1.Click کشیده و این کار را برای تک تک بلوک های button click تکرار می کنیم.
20.gif

کار تمام است! حالا دیگر ما یک اپلیکیشن تخته صدای کامل ساخته ایم. برای مشاهده عملی اپلیکیشن می توانید یکی از دو کار زیر را انجام دهید:
  • برای آزمایش اپلیکیشن روی دستگاه آندرویدی خود قابلیت USB Debugging دستگاه را از مسیر زیر فعال کرده و سپس دستگاه را به کامپیوترتان وصل کنید: Settings > Applications > Development. سپس در بخش Blocks Editor از برنامه اپ اینونتور، روی گزینه Connect to Device کلیک کنید.
21.gif


  • برنامه Android SDK را نصب کنید. روی دکمه New emulator کلیک کنید تا اپلیکیشن را در کامپیوتر خود به صورت شبیه سازی شده مشاهده کنید.
  • در پنجره اپ اونتور روی گزینه Package for Phone کلیک کنید. در اینجا می توانید برای اپلیکیشن خود بارکد قرار دهید٬ آن را به صورت یک فایل APK در کامپیوتر خود ذخیره کنید و یا مستقیماً به گوشی تان که به کامپیوتر متصل است انتقال دهید.
22.gif

از اپلیکیشن تخته صدایی که ساخته اید روی دستگاه آندرویدی خود لذت ببرید!
23.png

به وسیله این ابزار می توانید اپلیکیشن های زیادی بسازید. شما قصد دارید چه اپلیکیشنی طراحی کنید؟
 
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا