اختصاصی کشک بادمجان در نان تارت

  • شروع کننده موضوع RAHA
  • تاریخ شروع
RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش


1.jpg
کشک
پیاز داغ و سیر داغ
نعنا
بادمجون
گردو چرخ شده
روغن
نمک و زردچوبه

بادمجون ها رو پوست بگیرد و روش نمک بپاشید و بذارید یه ساعت بمونه و بعد بادمجون ها رو بشورید و بذارید آبش کامل بره و تو روغن سرخشون کنید
پیاز داغ و سیر داغ رو جدا جدا درست کنید
بادمجون ها رو بریزید تو یه ماهیتابه و کشک به همراه یک الی دو لیوان(بستگی به مقدار بادمجون ها داره) بهش اضافه کنید و بذارید با شعله ملایم پخته شه
سیر داغ و پیاز داغ و گردو چرخ شده و نمک و زرد چوبه رو بهش اضافه کنید

برای خمیر تارت
مواد لازم برای خمیر تارت

آرد سفید 300 گرم
کره سرد 125 گرم
تخم مرغ 1 عدد
شیر نصف پیمانه

آرد را با کره سرد مخلوط میکنیم و اینقدر با دست ورز میدیم که شبیه خرده نون شود
تخم مرغ رو بهش اضافه میکنیم و باز با دست ورز میدهیم
شیر را به مواد اضافه میکنیم و بهم میزنیم تا یکدست شه
اگه خمیر شل هست و به دست میچسبه باز بهش ارد اضافه کنید
خمیر نباید به دست بچسبد
به مدت 30 دقیقه در فر با درجه 180 میگذارید تا پخته شود
 
RAHA

RAHA

عمه برادرزاده
مدیر بخش
DSC_0906.jpg
 
متن زیبا برای فرزند پسر - متن زیبا برای فرزند دختر - متن ادبی درباره برادر - کابل شارژر سامسونگ- خرید قاب گوشی- جواب آمیرزا- اسکرین شات سامسونگ - فلش کردن گوشی - اروس دیجیتال - قاب گوشی A54 - قاب گوشی s23 ultra -
بالا